بصیرت از دیدگاه رهبری، بیداری اسلامی
بیداری اسلامی و حمایت از جنبش 99%
درباره وبلاگ


این وبلاگ بر آن هست تا جنبش بیداری اسلامی در سراسر دنیا را حمایت کند پس با ما همراه باشید.

پيوندها
افزایش تضمینی بازدید - افزایش پیج رنک
چاپار
سنگر دفاع از آرمانها
دانلود رایگان
ردیاب خودرو

تبادل صحبتهای ناگفته
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان بصیرت از دیدگاه رهبری، بیداری اسلامی و آدرس ellahi.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.









ورود اعضا:

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:

برای ثبت نام در خبرنامه ایمیل خود را وارد نمایید




آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 7
بازدید دیروز : 72
بازدید هفته : 362
بازدید ماه : 350
بازدید کل : 57603
تعداد مطالب : 181
تعداد نظرات : 5
تعداد آنلاین : 1



Alternative content


فال امروز


<-PollName->

<-PollItems->

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service

نويسندگان
علی علیکرمی

آخرین مطالب
<-PostTitle->


 
سه شنبه 16 خرداد 1391برچسب:, :: 17:14 :: نويسنده : علی علیکرمی

 
سه شنبه 16 خرداد 1391برچسب:, :: 17:11 :: نويسنده : علی علیکرمی

اسمش حسين بود. حسين شريف قنوتي مجتهد بود. نگفته بود مرا چه به تفنگ به دست گرفتن ديده بود خرمشهر در خطر است با جان و دل مانده بود. توي آن شرايط که بني‌صدر، مهمات به خرمشهر نمي‌رساند مانده بود و شده بود باعث دلگرمي بچه‌ها با يک نگاه خستگي را از تن بچه‌ها بيرون مي‌کرد.

* خيلي کم مي‌خوابيد. سازمان‌دهي نيروهاي شهر، و هماهنگي بين آنها وقت استراحت برايش باقي نگذاشته بود. غذا هم نداشت با تکه نان خشکيده و مقداري آب سر مي‌کرد. روزي به او گفتند: “آشيخ عمامه‌ات را بردار مزاحم کارت نشود.” گفت: “عمامه کفن من است و حاضر نيستم برش دارم.” آن قدر کار کرده بود که عمامه سفيدش ديگر سياه شده بود.

* يک روز در مقر با نيروهاي هماهنگي نشسته بود و صحبت مي‌کرد ديديم که يک جوان رزمنده هجده نوزده ساله مي‌آيد به سمت ما آن چنان خسته بود که تلو تلو مي‌خورد کم مانده بود اسلحه‌اش هم زمين بيفتد. شيخ تا اين جوان را ديد رفت به سمت وي و او را در آغوش گرفت و بوسيدش بعد زانو زد و پاهايش را هم بوسيد.

* شهر در حال سقوط است. به خواهرهاي مدافع دستور داده شده که انبار مهمات را خالي کنند. مقداري به مدرسه‌اي در قسمت جنوبي رودخانه منتقل شد. همه بچه‌ها خسته و تشنه بودند. ناگهان شيخ وارد مدرسه مي‌شد او توانسته بود از عراقي‌ها يک نوشابه و يک هنداونه بزرگ و چند آرپي‌جي به غنيمت بگيرد. هر چه به تک تک بچه‌ها تعارف کرد که نوشابه را بخورند گفتند شما تشنه‌تر هستيد خودتان بخوريد آخر سر هم خودش نوشابه را خورد و هنداونه را داد به بچه‌ها.

* رضا داشت رانندگي مي‌کرد. شيخ هم بغل دستش نشسته بود سر خيابان چهل متري که رسيدند ناگهان ديدند عراقي‌ها جلويشان را سد کردند.رضا گفت: “آقا، اينها عراقي‌اند!”شيخ گفت: “سريع برگرد به سمت مسجد جامع.”موقع برگشتن ناگهان عراقي‌ها ماشين را به رگبار بستند. زانوي رضا گلوله خورد. گردن، دست، پا و ران شيخ هم مورد اصابت هفت هشت گلوله قرار گرفت. کمي که جلوتر رفتند، عراقي‌ها آرپي‌جي مي‌زدند، خودرو واژگون شد و به جدول‌هاي کنار ميدان خورد و ايستاد. رضا و شيخ تا به خود بيايند و دست به اسلحه ببرند، عراقي‌ها آنها را محاصره کردند. يک عده رضا را گرفتند و کتفش را شکستند. يک عده هم دور شيخ حلقه زدند و شروع کردند به پايکوبي و خواندن: “أسرنا الخميني، أسرنا الخميني.” يعني: خميني را اسير کرديم. عمامه را از سرش برداشتند. همين طور داشت از بدنش خون مي‌رفت در همين حال شروع کرد به نصيحت عراقي‌ ها : “امروز حسين زمان خميني است و يزيد زمان صدام است؛ از زير عَلَم يزيد بيرون بياييد و برويد تحت بيرق حسين.”سرباز عراقي عصباني شد. سرنيزه کلاشينکف را برداشت و به شقيقه‌ او کوبيد. سر پا نگهش داشته بودند و جمجمه‌اش را مي‌بريدند به بي‌رحمانه‌ترين شکل... او هم فقط مي‌گفت: “الله اکبر”.

دور جنازه مطهرش جمع شده بودند و پايکوبي مي‌کردند اين بار مي‌خواندند: “قَتَلنا الخميني، قتلنا الخميني” اما باز دست بردار نبودند، بعد از جسارت‌هاي زياد به جسد شيخ و لگد زدن به آن، عمامه‌اش را به گردنش بستند و در خيابان کشيدند و آن را از بالاي يک ساختنان دو طبقه آويزان کردند، بعد آن را به پايين پرتاب کردند! ...

رهبر انقلاب درباره اين شهيد مظلوم فرمود: “اگر شيخ شريف شهيد نمي‌شد، خرمشهر از دست نمي‌رفت، چون او خيلي شجاع و انقلابي بود

 
سه شنبه 16 خرداد 1391برچسب:, :: 17:9 :: نويسنده : علی علیکرمی

گزارش شبکه بسیجیان امام خامنه ای به نقل از گرداب، جمعی از کاربران فضای مجازی شبکه‌های اجتماعی افسران، گوگل پلاس و فرندفید، در نامه‌ای به سعید جلیلی از وی خواستند که موضوع "استرداد خواننده هتاک برای محاکمه و مجازات" را در دستور کار خود در مذاکرات بغداد قرار دهد.

متن نامه در ادامه مطلب :

جناب آقای سعید جلیلی
دبیر محترم شورای‌عالی امنیت ملی
سلام علیکم
بی تردید شما هم همانند هر انسان آزاده دیگری از شنیدن ماجرای توهین یکی از پست ترین انسان های روی زمین به پاکترین انسان ها (امام علی النقی علیه‌السلام) آگاه و متاثر شده اید.
 
ما کاربران فضای مجازی و شبکه های اجتماعی از شما مصرانه خواهشمندیم تا در مذاکرات پیش رو در بغداد با محکوم کردن این حرکت، به جنبش "محکومیت توهین به مقدسات ادیان توحیدی" بپیوندید و نیز تقاضا داریم تا از فرصت به وجود آمده در مذاکرات استفاده کرده و با در دستور کار قرار دادن موضوع " استرداد شاهین نجفی" به جمهوری اسلامی ایران مقدمات محاکمه و مجازات وی بر طبق قوانین شرع مقدس اسلام را فراهم کنید.
 آرزوی توفیق روزافزون شما را از خدای منان داریم.

 
سه شنبه 16 خرداد 1391برچسب:, :: 17:1 :: نويسنده : علی علیکرمی

به شما هستم آی آدمایی که اسمتون حقوق بشره حملات شما علیه ما هیچ تاثیری نداره همونطور که تحریم را شکستیم می خواهید حالتون را هم بگیریم و بیاییم !!!!!!

 
سه شنبه 16 خرداد 1391برچسب:, :: 16:56 :: نويسنده : علی علیکرمی

رییس دفتر نظامی فرماندهی معظم كل قوا :

اخبار جدید از پروژه نظامی شهید 'تهرانی مقدم' بزودی اعلام می شود

تهران - رییس دفتر نظامی فرماندهی معظم كل قوا گفت: پروژه تحقیقاتی نظامی شهید 'تهرانی مقدم' كه دارای فناوری بسیار بالایی است ، به نتیجه رسیده كه اطلاعات كامل در این خصوص در زمان مناسب اعلام می شود.

1391/03/16 - 10:14

به گزارش خبرنگار حوزه دفاعی ایرنا ،امیر سرتیب 'محمد شیرازی 'چهارشنبه شب در حاشیه مراسم اربعین شهدای غدیر در جمع خبرنگاران با بیان اینكه نیروهای مسلح ایران در نهایت آمادگی بسر می برند اظهار داشت : اظهارات برخی مقامات آمریكایی در خصوص تهدیدات نظامی علیه ایران ، نظراتی ظاهری و بی اتكا است .

وی همچنین در خصوص خروج نظامیان آمریكا از عراق گفت : امیدواریم این اتفاق در افغانستان نیز تكرار شود و شاهد خروج نظامیان امریكایی از این كشور باشیم .

** شبد **1528 ** 2022 **

 
سه شنبه 16 خرداد 1391برچسب:, :: 16:52 :: نويسنده : علی علیکرمی

 
سه شنبه 16 خرداد 1391برچسب:, :: 16:50 :: نويسنده : علی علیکرمی
شرق نوشت: 
 
همچنين هيچ‌گونه مستندات فني، حتي براي كارشناسان و دست‌اندركاران امنيت فناوري اطلاعات در كشور منتشر نشده است. اما با اين حال، طبق تاييد مسوولان وزارت نفت، عامل اصلي بروز مشكلات فعلي در اين وزارتخانه، نفوذ يك ويروس رايانه‌اي موسوم به «وايپر» در شبكه داخلي اين مركز بزرگ سازماني اعلام شده است.
 
پايگاه اطلاع‌رساني امنيت فضاي تبادل اطلاعات در اين‌باره گزارش مي‌دهد كه در ابتدا وجود اين ويروس به علت فعاليت‌هاي تخريبي كه براي آن بيان شد (مانند سوزاندن مادربورد يا پاك كردن غيرقابل بازگشت هاردديسك در محيط ويندوز) توسط بسياري از كارشناسان مورد تاييد قرار نگرفت اما تحقيقات فني تازه‌اي كه توسط شركت ايمن رايانه، نماينده رسمي و انحصاري شركت امنيتي ‌Panda Security در ايران انجام شده، نشان مي‌دهد كه نفوذ ويروس «وايپر» يا دست‌كم نفوذ ويروس ديگري با عملكردهاي كاملا شبيه به «وايپر» به برخي مراكز سازماني كشور امكان‌پذير بوده است. 
 
جالب اينجاست كه طيفي از سازمان‌ها تابعه وزارت نفت ايران كه به نرم‌افزارها يا سخت‌افزارهاي امنيتي شركتPanda Security يا برخي ديگر از نرم‌افزارهاي ضد ويروس مجهز بوده‌اند، با اختلال‌هاي ناشي از ويروس وايپر مواجه نشده‌اند. بر اساس گزارش‌هاي تاييدشده، تنها بخش‌هايي از اين وزارتخانه آلوده شده‌اند كه از «يك نوع خاص از برنامه‌هاي ضدويروس» استفاده مي‌كرده‌اند. به همين دليل شايبه وجود حفره‌هاي امنيتي اصلاح‌نشده در اين نوع ضدويروس كه در رسانه‌هاي معتبر جهان منتشر شده بود، قوت بيشتري يافته است. 
 
از طرف ديگر، نشريه معتبر Virus Bulletin در شماره اكتبر 2011 (آبان 1390) خود از پراكندگي نسبتا وسيع يك ويروس عجيب و غريب تنها در كشور «كوبا» خبر داد. جالب اينكه هيچ كدام از ضدويروس‌ها به جز يكي، حملات «موفقيت‌آميز» اين ويروس را تاييد يا منتشر نكرده‌اند! روند گزارش‌دهي نيز به نحوي است كه گويا فقط كامپيوترهاي مجهز به همين ضد ويروس به صورت هدفدار مورد حمله واقع شده‌اند. 
 
اين ويروس كه در آن زمان، W32/VRBAT نامگذاري شد، تنها در عرض چند روز، هزاران هاردديسك را فقط در محدوده كشور كوبا از كار انداخت و سپس به طور ناگهاني كاملا محو شد. بررسي دقيق رايانه‌هاي آلوده، در ابتدا نتيجه‌اي را به‌دست نداد. اما اندكي بعد يك نقطه اشتراك ميان تمام آنها يافت شد: تمامي حافظه‌هاي جانبي متصل‌شده به اين رايانه‌ها، حاوي يك فايل اجرايي با عنوان USBCheck. exe بودند كه بعدها به عنوان عامل اصلي تخريب معرفي شد. 
 
شركت ايمن رايانه، با همكاري شركت پاندا، موفق شد تا نمونه‌اي از ويروس‌W32/VRBAT را به‌دست آورد و با بررسي رفتار و عملكرد اين ويروس در لابراتوارهاي ضدبدافزار خود، به نتايج بسيار جالبي دست پيدا كرد كه تا حد زيادي پرده از راز ويروس حمله‌كننده به وزارت نفت برمي‌دارند. كاربراني كه از برنامه‌هاي ايمن‌ساز پورت‌هاي يواس‌بي، مثل نرم‌افزار Panda USBVaccine استفاده نمي‌كنند، به محض اتصال حافظه‌هاي جانبي حاوي USBCheck. exe هدف حمله ويروس W32/VRBAT قرار مي‌گيرند. در صورتي كه كاربر سطح دسترسي بالايي در شبكه نداشته باشد، اين ويروس، خود را در فولدر temp قرار داده و تمام حافظه‌هاي جانبي متصل‌شده به سيستم را تا زمان حصول دسترسي مديريتي آلوده مي‌كند. اما در صورت اجراي ويروس با دسترسي سطح بالا، ويروس خود را به فولدر Windows و با نام svchost. exe منتقل مي‌كند. اكنون پس از يك دوره خاموش كه ويروس در آن تنها اقدام به انتشار خود از طريق حافظه‌هاي جانبي محافظت‌نشده مي‌كند، مرحله بعدي تخريب آغاز مي‌شود: ايجاد تغيير در فايل‌هاي حياتي سيستم مانند Ntldr، Bootmgr و نيز كپي كردن دو فايل ديگر با عنوان roco. sys وroco. bin در پارتيشن نصب ويندوز، بستر را براي ضربه نهايي آماده مي‌كند. حال وقتي در آخرين مرحله، رايانه خود را روشن مي‌كنيد، به جاي سيستم عامل فعلي شما، يك سيستم عامل ديگر توسط ويروس 
‌WIN32/VRBAT فعال (Boot) مي‌شود. 
 
در اين سيستم عامل ساده هر دستوري كه فكرش را بكنيد قابل اجراست؛ قفل كردن هاردديسك يا فرمت كردن، پاك كردن و حتي حذف كامل (wipe) اطلاعات. البته در كشور كوبا منتشركننده‌هاي ويروس تنها هاردديسك‌هاي هدف را با استفاده از گذاشتن رمز عبور روي آن قفل كردند و نكته جالب اينكه رمز عبور هر كدام از هارد ديسك‌ها نيز شماره سريال آنها تعريف شده بود. يعني در نهايت هيچ خطر يا تهديد خاصي متوجه هيچ كدام از رايانه‌هاي آلوده نشد و در عمل شاهد هيچ‌گونه اختلالي نبوديم. اما آيا ويروس VRBAT تنها براي ضربه زدن به يك يا چند برند خاص ضدويروس طراحي، توليد و منتشر شده است؟ مي‌توان فرضيه بسيار قدرتمندتري را نتيجه گرفت: حمله صورت‌گرفته در كشور كوبا را مي‌شود نوعي تمرين و آزمايش (بخوانيد رزمايش) براي حمله يا حملات بعدي به اهداف مهم و استراتژيك كشورهاي ديگر جهان از جمله ايران در نظر گرفت. 
 
تمام بررسي‌هاي فني صورت‌گرفته روي كد منبع ويروس W32/VRBAT، شباهت فوق‌العاده ميان عملكرد آن با عملكرد ويروس موسوم به «وايپر» را نشان مي‌دهد و يك فرضيه قدرتمند ديگر را نيز مطرح مي‌كند كه W32/VRBAT پدر ويروس «وايپر» است. حالا با هدف قرار گرفتن بزرگ‌ترين وزارتخانه اقتصادي كشور، بايد هشدارهاي لازم به تمام بخش‌هاي حساس و استراتژيك، شركت‌هاي كوچك تا متوسط و حتي كاربران خانگي در جهت آمادگي براي مقابله با اين تهديدهاي خاموش و خزنده داده شود و راهكارهاي حفاظتي موثري هم براي پيشگيري از نفوذ اين‌گونه بدافزارهاي مخرب و هدفدار در نظر گرفته شود.
 
سه شنبه 16 خرداد 1391برچسب:, :: 16:47 :: نويسنده : علی علیکرمی
یالون، وزیر امور استراتژیک رژیم صهیونیستی گفت: اسرائیل دارنده ی تکنولوژی برتر است و این دستاوردهای تکنولوژیکی همه نوع امکاناتی را برای ما فراهم می کند.
 
به گزارش انتخاب، جروسالم پست سخنان فوق یالون را اشاره ای به نقش اسرائیل در حمله ویروس "فلیم" به ایران عنوان کرده است.
 
جروسالم پست نوشته است: اظهارات معاون نتانیاهو(یالون) اشاره به آن دارد که اسرائیل عامل ویروس "فلیم" است که به کامیپوترهای ایران حمله کرده است.
 
یالون گفت: هر کسی که تهدید ایران را تهدیدی جدی می بیند، اقدامات خاص خود را در جهت ضربه به این کشور انجام می دهد.
 
یک کارشناس  اسرائیلی امنیت شبکه در گفتگو با جروسالم پست می گویند: ویروس "فلیم" توسط دو نفر در زیرزمین خانه شان به وجود نیامده بلکه گروهی بزرگ و سازمان یافته پشت ان هستند.
 
وی افزود: احتمال دارد که سال ها برای ایجاد این ویروس سرمایه گذاری شده باشد.
 
این در حالی است که پایگاه اطلاعاتی دبکا نوشت: ویروس "فلیم" حدود 5 سال است که در کشورهای مختلفی از جمله ایران و رژیم صهیونیستی وجود دارد.
 
سه شنبه 16 خرداد 1391برچسب:, :: 16:32 :: نويسنده : علی علیکرمی

ه گزارش گرداب، سردار سرلشکر‎ "سیدیحیی صفوی" ‌دستیار و مشاور عالی نظامی فرماندهی معظم کل قوا در گفتگویی به ‏تشریح نقش مقام معظم رهبری در دفاع مقدس و ابعاد رهبری ایشان پرداخت و با اشاره به شرایط سیاسی ‏پس از رحلت حضرت امام رحمت الله علیهگفت: «از نظر سیاسی دشمنان ما می‌گفتند که ردای ولایت‌فقیه فقط برای قامت حضرت امام دوخته شده است و ‏پس از ایشان، دیگر کسی نمی‌تواند این ردا را به تن و انقلاب را رهبری کند. انتظارشان این بود که اوضاع ‏ایران به هم بریزد.»

صفوی ادامه داد:‌ «در داخل کشور، عده‌ای نقشه کشیده بودند که پس از امام، شورای رهبری کشور را اداره ‏کند و بحث شورای رهبری در خبرگانی که پس از رحلت امام تشکیل شد، تا ظهر ادامه داشت. من این را از ‏قول کسی که خودش در خبرگان بود، نقل می‌کنم. بعد از ظهر که رأی‌گیری کردند، شورای رهبری رأی ‏نیاورد، آنگاه مطرح شد که پس چه کسی رهبر باشد؟ از اطراف مجلس گفتند: «آقای خامنه‌ای! آقای ‏خامنه‌ای!» ایشان از جا بلند می‌شوند و در حالی که عبایشان داشت از روی شانه‌هایشان می‌افتاد،  پشت تریبون ‏آمدند و گفتند: «صبر کنید! صبر کنید! خود من موافق نیستم». تلویزیون پارسال یک قسمتی از این جلسه را ‏گذاشت. دیگران گفتند: «شما بفرمایید بنشینید، رأی می‌گیریم» و حضرت آقا با اکثریت قاطع آرا به رهبری ‏انقلاب اسلامی انتخاب شدند.‏»

وی افزود:‏ «من اعتقادم را عرض می‌کنم. همان ‌طور که ورود حضرت امام به کشور و پیروزی انقلاب اسلامی را به جز ‏عنایات خداوند متعال و توجهات حضرت بقیة‌الله اعظم ارواحنا له الفداء نمی‌دانستم و نمی‌دانم، این انتخاب ‏را هم جز عنایات خداوند و توجهات حضرت می‌دانم. این اعتقاد عمیق قلبی من است. ‏به هر حال خداوند متعال به قلب عزیزان خبرگان رهبری انداخت که حضرت آقا را انتخاب کنند و الان که ‏‏23 سال از رهبری ایشان می‌گذرد، واقعا باید به آن عزیزانی که در خبرگان بودند و در میان آنها، به روح ‏مطهر حضرت آیت‌الله مشکینی و خبرگانی که به رحمت خدا رفتند، سلام و درود بفرستیم، چون واقعا یک ‏انتخاب شایسته و الهی و همراه با هوشمندی بود و آرامش زیادی برای تمام مردم ایران به ارمغان آورد. ‏آقا هشت سال رئیس‌جمهور بودند و مردم، ایشان را از نزدیک می‌شناختند و انتخاب ایشان، مایه تسلی و ‏آرامش مردم شد و مسلمانان سایر کشورها هم امیدوار شدند.» ‏

صفوی با اشاره به نقش مقام معظم رهبری در تصویب طرح شکست حصر آبادان، گفت: «حضرت آقا از اوایل شروع جنگ تا قبل از ریاست جمهوری، در جبهه‌ها حضور مستمر داشتند. در دوران ‏جنگ، در شورای عالی دفاع نیز خدمت ایشان می رسیدیم. اوایل سال 60 بود و من با مسئولیت فرماندهی ‏عملیات سپاه در جنوب، اولین طرح شکستن حصر آبادان را به شورای عالی دفاع که در دزفول و با حضور ‏بنی‌صدر تشکیل شده بود، بردم. بنی‌صدر با طرح شکستن حصر آبادان مخالفت می‌کرد. حضرت آقا از ما ‏شناخت داشتند و با اصرار ایشان آن طرح تصویب شد و آقا با بنی‌صدر که رئیس‌جمهور و فرمانده کل قوا ‏بود، برای تصویب این طرح -شکستن حصر آبادان- برخورد بسیار قوی‌ای کردند.» ‏

وی ادامه داد:‏ «در آن جلسه بنی‌صدر پشت سر هم ایراد می‌گرفت، از جمله این‌ که می‌گفت این فقط طرح سپاه است و باید ‏ارتش هم در این عملیات شرکت داشته باشد. آخر سر هم بنا شد با هماهنگی لشکر 77 این عملیات صورت ‏بگیرد. من در آن زمان فرمانده عملیات جنوب بودم و سردار "رشید" جانشین من، شهید "حسن باقری" معاون ‏اطلاعاتی و سردار سید "محمد حجازی" که الان در ستاد کل هستند، مسئول اعزام نیرو بودند و با کمک آنها، ‏ستاد عملیات جنوب را سامان داده بودیم. به هر حال با همکاری لشکر 77 و در 5 مهر سال 60، پس از فرار ‏بنی‌صدر، طرح شکستن حصر آبادان اجرا شد.» ‏

مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا یکی از جریان های اوایل جنگ را سازش با آمریکا عنوان کرد و ‏گفت: «در اوایل جنگ در جلسات شورای عالی دفاع دو تا خط وجود داشت. یک خط سیاسی بود که معتقد بود ما ‏باید با آمریکایی‌ها سازش و این جنگ را از طریق سازش متوقف کنیم. یک خط هم خط مقاومت و در واقع ‏خط امام بود که نظری خلاف گروه اول داشت. در جلسات شورای عالی دفاع آن زمان، حضرت آقا، شهید ‏"رجایی"، نخست‌وزیر وقت، شهید "چمران" این خط را دنبال می‌کردند که بعد از فرار بنی‌صدر، غلبه پیدا کرد. ‏بعد از بنی‌صدر، آقای رجایی رئیس‌جمهور شدند که چند وقتی بیشتر طول نکشید.» ‏

صفوی با تشریح فرازهایی از حضور مقام معظم رهبری در جنگ تحمیلی ادامه داد:‏ «حضور حضرت آقا در جبهه‌ها برای پاسدارها و بسیجی‌ها امیدآفرین و روحیه‌آفرین و تالی حضور امام در ‏جبهه‌ها بود. همچنین حضور آقا در مقاطع مهم و سرنوشت‌ساز، تعیین‌کننده بود. عراقی‌ها یک بار سوسنگرد ‏را تصرف کردند و فرماندار عراقی هم برای آنجا گذاشتند و بعد سوسنگرد آزاد شد. دفعه دوم که آنجا را ‏محاصره کردند، قرار بود تعداد زیادی پاسدار و بسیجی، با تدبیر حضرت آقا به همراه نیروهای ستاد ‏جنگ‌های نامنظم و یک تیپ از ارتش وارد عملیات ‌شوند، ولی بنی‌صدر نمی‌گذاشت. آقا ارتباطی با ‏حضرت امام و آسید احمد آقا برقرار کردند و امام دستور ورود ارتش را به این عملیات دادند. اگر اصرار آقا ‏و نامه‌ ایشان به فرمانده لشکر 92 -سرهنگ قاسمی- نبود و آن تیپ بالاخره وارد عملیات نمی شد، محاصره ‏سوسنگرد شکسته نمی‌شد.‏

تدابیر و فرامین حضرت آقا در شکستن حصر آبادان و محاصره سوسنگرد، از مقاطع سرنوشت‌ساز جنگ ‏است
صفوی تدابیر و فرامین مقام معظم رهبری، را از مقاطع سرنوشت ساز جنگ دانست و افزود: «تدابیر و فرامین حضرت آقا در دو مقطع شکستن حصر آبادان و شکستن محاصره سوسنگرد، از مقاطع ‏سرنوشت‌ساز جنگ است که حضور ایشان و تصمیم‌گیری و دخالت به موقع و قاطعانه‌شان سرنوشت جنگ را ‏تغییر داد. پاسدارها، بسیجی‌ها و ارتشی‌ها به حضرت آقا ارادت قلبی داشتند، منتها بنی‌صدر نمی‌گذاشت، ‏چون فرمانده کل قوا بود و مسئولیت اجرایی داشت. ‏ آن هم اوایل جنگ که یک نوع روحیه یأس در شورای عالی دفاع حاکم بود و برخی می‌گفتند مهمات ‏نداریم، سلاح نداریم. آقا می‌فرمودند شاه این همه سلاح و مهمات خریداری کرده. بروید و توی انبارها را ‏بگردید. در آن ایام، روحیه‌ها، روحیه ناامیدی بود، اما حضرت آقا در شورای عالی دفاع به همه روحیه ‏می‌دادند. در مسائل سیاسی هم همین‌ طور بودند.‏»

وی ادامه داد:‏ «بنی‌صدر آدم بداخلاق و مغروری بود و شئونات را رعایت نمی‌کرد، ولی حضرت آقا با صبوری و بردباری ‏و منطق محکم، رفتار او را تحمل می‌کردند. فکر می‌کنم ماه‌های دوم و سوم جنگ بود که کویتی‌ها یک ‏میلیارد دلار به عراق کمک کردند. در شورای عالی دفاع بحث شد که با کویت هم برخورد بشود. آقا ‏فرمودند نباید جنگ را گسترش بدهیم، ضمن این‌ که عراق به کویت هم نظر دارد و روزی به سراغ کویت ‏هم خواهد رفت...‏ هوشمندی و فهم عمیق سیاسی- نظامی ایشان را نسبت به مسائل عراق و کویت و منطقه خلیج فارس ببینید. ‏ایشان در شورای عالی دفاع و در سال 59 چنین نظری را بیان کردند.» ‏

وی افزود:‏ «این فهم عمیق از مسائل سیاسی منطقه را نه بنی‌صدر داشت، نه دیگران، ولی حضرت آقا دید جامعی نسبت ‏به مسائل سیاسی و اجتماعی و نظامی و حضوری شجاعانه در جبهه‌ها داشتند. من در خرمشهر حضور ‏نداشتم، اما دوستانی که بودند می‌گویند هر چه به آقا می‌گفتیم شما به خط مقدم نروید، ایشان با ‏کلاشینکوفی که داشتند، به خط مقدم که هر آن تیر و ترکش انسان را تهدید می‌کرد، می‌رفتند و اصلاً از ‏این‌که صدمه ببینند، ترسی نداشتند.‏»

صفوی، حضور مقام معظم رهبری در جبهه ها را امری تعیین کننده دانست و افزود: «حضور حضرت آقا در خط مقدم خرمشهر، خط مقدم جبهه سوسنگرد و جبهه‌‌های دیگر از جمله دُبّ ‏حردان در نزدیکی اهواز امر بسیار مسلمی است. ایشان نه‌تنها خودشان در جبهه‌ها حضور پیدا می‌کردند، بلکه ‏بعد هم که رئیس‌جمهور شدند، دو فرزند بزرگ ایشان، آسید مصطفی و آسید مجتبی در خط مقدم حضور ‏داشتند. در عملیات بدر، فرزند بزرگ ایشان، آسید مصطفی را در کنار دجله دیدم. گفتم: «اگر شما در اینجا ‏شهید بشوید، می‌گویند پسر رئیس‌جمهور را شهید کردیم». در مهران، عملیات کربلای 1، فرزند دیگر ایشان ‏آسید مجتبی حضور داشتند. اینها مشاهدات شخصی من هستند. در حضور شجاعانه حضرت آقا در خطوط ‏مقدم جبهه های نبرد در جنوب و غرب کشور و حداقل این دو فرزندشان را که خودم دیده‌ام، تردیدی ‏نیست.» ‏

هماهنگی ارتش و سپاه در ابتدای جنگ، یکی از برکات حضور حضرت آقا بود
صفوی با اشاره به هماهنگی به وجود آمده میان ارتش و سپاه در جنگ تحمیلی و نقش مقام معظم ‏رهبری در ایجاد این هماهنگی، گفت: «هماهنگی ارتش و سپاه در ابتدای جنگ، یکی از برکات حضور حضرت آقا بود. ایشان فرماندهان سپاه را ‏مثل فرزندان خود دوست داشتند. فرماندهان ارتش هم رابطه عاطفی خوبی با ایشان برقرار کرده بودند. پیوند ‏دادن ماهیت ارتش با سپاهی که به هر حال هویتی متفاوت با ارتش داشت، کار بسیار مشکلی بود که آقا در ‏آن بیش از همه سهم داشتند.‏ در زمان بنی‌صدر، او نمی‌گذاشت این کار انجام شود. او به دنبال اختلاف بین سپاه و ارتش بود و سپاه را هم ‏تجهیز نمی‌کرد؛ یعنی به ما سلاح و مهمات نمی‌داد. اولین پارتی‌های آرپی‌جی که وارد شد، با دخالت ‏حضرت آقا نصفش را به سپاه و نصف دیگرش را به ارتش دادند.» ‏

وی افزود: «با حذف بنی‌صدر و پس از شهادت شهید رجایی که آقا رئیس‌جمهور شدند، با دخالت حضرت آقا و البته ‏آمدن فرماندهانی مثل صیاد شیرازی و محوریت آقا و نقش پررنگ حضرت امام، نزدیکی فرماندهان سپاه و ‏ارتش به همدیگر ممکن شد که بسیار مؤثر بود. با شروع رهبری حضرت آقا، در نیروهای مسلح تحول ‏بزرگی ایجاد شد.» ‏

تفکیک مأموریت‌های قوای مسلح، جزء تدابیر حضرت آقا و از تصمیمات بسیار کلان نظام ‏است
دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا با اشاره به طرح ادغام ارتش و سپاه در اواخر عمر حضرت امام ‏‏رحمت الله علیه و نقش رهبری مقام معظم رهبری در جلوگیری از این طرح، ‌گفت:‏ «اواخر عمر شریف حضرت امام، یک خط سیاسی به دنبال ادغام ارتش و سپاه بود. در رأس این خط ‏سیاسی، آقای هاشمی رفسنجانی بود که بعد از ادغام جهاد کشاورزی و وزارت کشاورزی، نیروهای ‏انتظامی، ژاندارمری و شهربانی و کمیته به دنبال ادغام ارتش و سپاه بودند که خطر بسیار بزرگی بود و همه ‏ما ‌به شدت مخالف بودیم. البته در سپاه بعضی از فرماندهان موافق بودند، ولی من جزء مخالفان بودم و ‏می‌گفتم این، هم به ضرر سپاه است، هم به ضرر ارتش و هم به ضرر انقلاب.»

وی افزود: «به‌ محض این‌که حضرت آقا ‏رهبر شدند، آن موضوع را که کار میدانی آن به عهده آقای عبدالله نوری بود، تعطیل کردند و فرمودند من ‏اعتقاد به این کار ندارم. ارتش و سپاه دو بازوی انقلاب هستند و باید به همین شکل هم باقی بمانند. این یک ‏تصمیم استراتژیک و راهبردی، هم برای سپاه و هم برای ارتش بود و تصمیم دوم تفکیک مأموریت‌ها بود؛ ‏یعنی تفکیک مأموریت‌های نیروی زمینی ارتش از نیروی زمینی سپاه، نیروی دریایی ارتش از نیروی دریایی ‏سپاه و نیروی هوایی ارتش از نیروی هوایی سپاه. حضرت آقا این کار را به ستاد کل واگذار کردند. تفکیک ‏مأموریت‌های قوای مسلح، جزء تدابیر حضرت آقا و از تصمیمات بسیار کلان نظام است.‏»

صفوی در ادامه برخی خطرات و مشکلات ادغام ارتش و سپاه را تشریح کرد و گفت: «حالا که 20 سال از این تجربه گذشته و نتیجه ادغام‌ها معلوم شده، مخصوصا با نتایج بد برخی از این ادغامها، ‏معلوم می‌شود چه خطری از سر کشور گذشته و بر سر جهادسازندگی که آثاری از آن نمانده. جهادی‌ها ‏خیلی به انقلاب و دفاع مقدس خدمت کردند. آنها بیش از 500 هزار نیرو به جبهه آوردند و بالای سه چهار ‏هزار شهید دادند، ولی الان همه نیروهای جهاد پراکنده شدند. اساسا جهاد سازندگی را آن هم با آن توان ‏میدانی قوی از بین بردند.» ‏

صفوی در خصوص تسلط و اشراف مقام معظم رهبری، ‌به مسائل سیاسی و نظامی گفت: «اطلاعات و تسلط ایشان در این حوزه هم نه در تنها در میان روحانیان و مراجع بلکه در میان رهبران جهان ‏هم بی‌نظیر است. من حضرت آقا را یک رهبر جامع، شجاع، مدیر، مدبّر، عادل و یک فقیه عارف می‌شناسم. در میان رهبران ‏سیاسی 192 کشور، به اعتقاد من، ایشان آگاهترین رهبری هستند که شأن فرماندهی کل قوا را دارند و ‏نیروهای مسلح را چه در بعد هوایی، چه دریایی و چه زمینی می‌شناسند و به استراتژی‌ها و تاکتیک‌های ‏نظامی در سطوح مختلف آگاهی دارند. ما چنین رهبری نداریم که در مسائل مختلف صاحب‌نظر باشد و این ‏‏‌قدر هم، نه فقط نسبت به ملت ایران که نسبت به ملت‌های اسلامی و بلکه بشریت، محبت و عاطفه انسانی ‏داشته باشند.‏ ایشان در باب سلاح‌های اتمی و سلاح‌های شیمیایی فتاوی درخشانی دارند و اینها را حرام اعلام کرده‌اند. ‏بایستی خدا را سپاس بگوییم که بعد از حضرت امام، با عنایات حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف، خبرگان رهبری چنین ‏فردی را برای ملت ایران انتخاب کردند و این جز عنایات خداوند و عنایات حضرت مهدی عجل الله تعالب فرجه الشریف نبود. ‏حضرت امام ده سال رهبری کردند و حضرت آقا بیست و چند سال است که این مسئولیت را به عهده دارند. ‏ملاحظه کنید که در این مدت چه خطراتی از سر کشور ما رد شد.‏»

وی افزود: ‏«در این 23 سال چند دولت آمدند و رفتند و مسائل زیادی بر کشور ما گذشت. مسئولیت عالی اداره کشور به ‏عهده رهبر معظم انقلاب است که هم فرمانده کل قوا هستند و هم بر سه قوه کشور نظارت عالی دارند. ‏حضرت آقا هم در مدیریت مسائل داخلی کشور و هم در عرصه بین‌المللی با هوشمندی و درایت بسیار عمل ‏کردند. ما مشکلات داخلی سیاسی و اقتصادی و اجتماعی فراوانی داشتیم و در منطقه نیز با مشکلات بسیاری ‏روبه‌رو بودیم.‏»

صفوی با اشاره به حمله نظامی عراق به کویت و اتخاذ تدابیر از سوی مقام معظم رهبری افزود:‏ «در بحث سیاست خارجی در سال 1990 میلادی عراقی‌ها به کویت حمله و در کمتر از 7 ساعت، کل این ‏کشور را اشغال کردند. در سال 1991 آمریکایی‌ها و متحدان آنها و برخی از کشورهای دیگر، ارتش عراق را ‏از کویت بیرون کردند و این حمله را تا داخل خاک عراق ادامه دادند. حضرت آقا هم عراق را در تجاوز ‏به کویت و هم حمله امریکا به عراق را محکوم کردند. مردم عراق قیام کردند و آمریکایی‌ها که دیدند ‏اوضاع عراق دارد از دستشان خارج می‌شود و در انتفاضه عراق، بصره و الاماره و تعداد دیگری از شهرهای ‏عراق به دست مردم آزاد شد، آمریکایی ها ادامه عملیاتشان را متوقف کردند و صدام با سرکوب شدید همه ‏شهرها را پس گرفت. رهبری داهیانه حضرت آقا در آن برهه خطیر، ایران را از درگیر شدن در جنگی تازه ‏حفظ کرد. در آن دوران شورای عالی امنیت ملی تشکیل می‌شد، ولی در نهایت حضرت آقا تصمیم گرفتند ‏که چه مواضعی اتخاذ شود.» ‏

بیداری اسلامی، نشان‌دهنده تشکیل خاورمیانه اسلامی است‏
وی ادامه داد: «دو جنگ دیگر پیرامون ما، یکی حمله آمریکا در سال 2001 به افغانستان و دیگر به عراق در سال 2003 ‏بودند. استراتژی آمریکایی‌ها این بود که بعد از افغانستان و عراق به سراغ ایران بیایند. باز روی این نکته تأکید ‏می‌کنم که آمریکایی‌ها قصد داشتند پس از عراق و افغانستان به ایران حمله کنند. آمریکایی‌ها می‌‌خواستند ‏ظرف حداکثر دو سال، مسائل عراق و افغانستان را حل کنند و به اهداف استراتژیک مورد نظرشان برسند، ‏ولی حدود 10 سال است که در افغانستان گیر کرده‌اند و بیش از 8 سال هم در عراق ماندند و تلفات سنگینی ‏هم دادند. خودشان می‌گویند در عراق حدود 5000 کشته داده‌اند و هزینه اقتصادی و نظامی بسیار بالا که نه‌ ‏تنها تنفر مسلمانان که تنفر مردم جهان و حتی خود مردم آمریکا را برانگیخت و علیه بوش و جنگ‌طلبان ‏تظاهرات کردند.»

صفوی تاکید کرد: «آمریکایی‌ها به بهانه تولید سلاح کشتار جمعی به عراق حمله کردند. بوش در ‏استراتژی‌ عملیاتی که اسمش را پیش‌دستانه گذاشت، گفت: «ما منتظر نمی‌مانیم کسی به ما حمله کند؛ همین‌ ‏قدر که احساس کنیم کسی می‌خواهد به ما حمله کند، به او حمله می‌کنیم» که البته این استراتژی شکست ‏خورد. تشکیل خاورمیانه بزرگی که خانم "کاندولیزا رایس" وعده‌اش را داده بود، این روزها دیگر بر زبان ‏هیچ‌ یک از آمریکایی‌ها نمی‌آید. هم استراتژی جنگ پیشدستانه و هم طرح خاورمیانه بزرگ شکست خورد ‏و به لطف خداوند متعال، هم‌ اکنون خاورمیانه اسلامی شکل گرفته است. این بیداری اسلامی، نشان‌دهنده ‏تشکیل خاورمیانه اسلامی است.» ‏

صفوی در بخش دیگری از سخنان خود، ‌مدیریت و مواضع سیاسی مقام معظم رهبری را شگفت ‏آور دانست و به تشریح برخی از این مواضع پرداخت و گفت:‏ «در جریان افغانستان و عراق، در آن برهه، رهبر معظم انقلاب واقعاً مواضع عالمانه، حکیمانه و مقتدرانه‌ای ‏اتخاذ فرمودند. آمریکایی‌ها قدرت شیطانی و  قدرت بزرگ نظامی و سیاسی هستند و می‌توانند آسیب بزنند، ‏کما این‌ که در بلایی که سر عراق آوردند، فقط سه میلیون از مردم عراق آواره و نزدیک به یک میلیون ‏نفرشان کشته و زخمی شدند. آنها تمام زیرساخت‌های عراق را نابود کرده‌اند. رهبری حضرت آقا در این‌ ‏که ایران در این جنگ افغانستان و عراق مصون ماند و آسیبی ندید، شگفت‌آور است و مدیریت و خردمندی ‏و حکمت بالایی می‌طلبید تا خطر از ایران دفع شود.»

وی تصریح کرد: «مدیریت و مواضع سیاسی حضرت آقا، در نحوه اداره ‏دولتمردان ما و در جنگ 33 روزه حزب‌الله لبنان و جنگ 22 روزه غزه نیز بی‌نظیر است. به نظر من ‏صهیونیست‌ها آمده بودند که حداقل تا رودخانه لیتانی پیشروی کنند و پشت رودخانه بمانند و حزب‌الله را ‏نابود کنند. در جنگ 33 روزه، مواضع جمهوری اسلامی و مواضع حضرت آقا و آنچه که حزب‌الله لبنان با ‏فداکاری و شهادت‌طلبی به دست آورد، باعث شد تا رژیم غاصب و اشغالگر قدس، برای اولین بار در طول ‏تاریخ ننگین خود، طعم شکست را بچشد، آن هم از گروهی که نظامی رسمی نیستند و لباس شخصی ‏می‌پوشند، گروهی که به نام خدا و به نام امام حسین علیه السلام و تحت تأثیر انقلاب اسلامی و حمایت ایران، در ‏طی 33 روز، طعم شکست را به صهیونیست‌ها چشاندند و امید را در دل همه مسلمانان، از جمله مسلمانان ‏مصر و همه اعراب منطقه زنده کردند.‏»

وی اضافه کرد:‏ «همچنین در طول جنگ 22 روزه غزه، حضرت آقا دو بار موضع گرفتند و بیانیه دادند، در حالی که ‏مصری‌ها و سعودی‌ها سکوت کردند و حتی به صهیونیست‌ها گفتند تمام نیروهای حماس را در غزه از بین ‏ببرید، چون اینها از سوی ایران حمایت می‌شوند. آنها با سکوت خود، از کشتار مردم اهل سنت غزه حمایت ‏کردند. اینها که دیگر شیعه نبودند، ولی تنها ایران و رهبری ایران بود که در طی 22 روز از مردم غزه، از ‏حماس و از جهاد اسلامی دفاع کردند.‏»

وی افزود:‏ «خداوند متعال رهبری حکیم، شجاع و مدبر را نه‌ تنها برای ایران اسلامی که برای مسلمین جهان عنایت ‏فرموده است. اگر خصوصیات رهبران 57 کشور عضو سازمان کنفرانس اسلامی و 192 کشور مستقلی که در ‏کل جهان داریم،  مطالعه کنیم و ببینیم کشورشان را چگونه اداره می‌کنند، حوزه نفوذ منطقه‌ای و جهانی آنها ‏چقدر است و دیگر مردم جهان را چقدر تحت تأثیر قرار می‌دهند، خواهیم دید که بعد از حضرت امام، ‏خصوصیاتی که رهبر عزیزمان دارند را در هیچ ‌یک از رهبران دنیا نمی‌توان مشاهده کرد و این نیست جز ‏عنایات خداوند متعال.» ‏

صفوی خاطرنشان کرد: «انصافاً مردم ما هم به آقا عشق می‌ورزند و محبت آقا در دل‌ مردم ما ریشه‌دار و عمیق است. در همین ‏انتخاباتی که برای مجلس شورای اسلامی نهم انجام شد، به اعتقاد من مردم هوشمند ما به عشق رهبری ‏آمدند. هیچ‌ کس تصورش را هم نمی‌کرد بیش از 64% مردم در انتخابات شرکت کنند. البته عربده‌کشی‌های ‏دشمنان هم مردم ما را منسجم‌تر کرد و تحت لوای رهبری و ولایت، انتخابات بسیار باشکوهی برگزار شد.» ‏

شرایط اقتصادی و نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی به آنها اجازه جنگ جدید در منطقه را نمی‌‏دهد‏
دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا در خصوص تهدیدات دشمن و میزان آمادگی جمهوری ‏اسلامی در قبال آن گفت:‏ «از نظر تحلیل نظامی، احتمال اینکه یک جنگ کامل نظامی، چه از سوی آمریکایی‌ها چه از سوی رژیم ‏صهیونیستی علیه ایران در آینده نزدیک رخ بدهد، ضعیف است ولی نیروهای مسلح ما همواره باید آماده ‏باشند و خودشان را تقویت کنند و آمادگی‌های هجومی و دفاعی خود را بالا ببرند، چون از آینده اطلاع ‏قطعی نداریم و باید هر آن منتظر یک حادثه غیرمنتظره باشیم.»

وی ادامه داد: «همین قدر بگویم که شرایط سیاسی داخلی ‏رژیم صهیونیستی و شرایط سیاسی داخل آمریکا و همچنین شرایط اقتصادی و نظامی این دو کشور به ‏صورتی نیست که بخواهند جنگ جدیدی را در منطقه شروع کنند. البته شاید بتوانند شروع کنند، ولی ‏ختمش در کنترل آنها نخواهد بود و دست ایران است. آمریکایی ها در آبان‌ماه انتخابات ریاست جمهوری را ‏در پیش دارند و آقای اوباما می‌خواهد دوباره انتخاب شود، بنابراین نمی‌خواهد جنگ جدیدی راه بیندازد، ‏چون مردم آمریکا و کنگره حمایت نمی‌کنند. حتی نظامی‌های آمریکا رسماً اعلام کرده‌اند که وارد جنگ با ‏ایران نمی‌شوند.» ‏

وی افزود:‏ «در مورد رژیم صهیونیستی، کابینه نتانیاهو" یک کابینه شکننده است. او با حزب "اسرائیل بیتنا" به رهبری "‏لیبرمن" ـ وزیر فعلی امور خارجه که یک یهودی روسی‌الاصل است و مواضع بسیار تندی هم دارد- کابینه ‏ائتلافی تشکیل داده است. اینها اگر بخواهند هر حرکت نظامی‌ای علیه ایران بکنند، ممکن است قسمتی از ‏ائتلاف از کابینه خارج شود. شرایط داخلی صهیونیست‌ها به صورتی است که اگر بخواهند جنگی علیه ایران ‏راه بیندازند ممکن است در همان یکی دو هفته اول، یهودیان آنجا که بسیار آسیب‌پذیرند، یک میلیون ‏نفرشان از اسرائیل فرار کنند.‏»

در مواجهه باتهدیدات، ارتش و سپاه برای هر خطری طرح‌های موثری دارند
صفوی با اشاره به آسیب پذیری صهیونیست‌ها، ‌گفت: «من دست کم برای آینده نزدیک جنگ بزرگی را پیش‌بینی نمی‌کنم چرا که صهیونیست‌ها بسیار ‏آسیب‌پذیرند. قبلاً حزب‌الله و حماس در مقابلش صف کشیده بودند، اما الان 75 میلیون نفر مردم مصر هم ‏اضافه شده‌اند و خط لوله گاز را هم بسته‌اند. مردم مصر مثل ایران ضدصهیونیست‌ها هستند و خطر بزرگی ‏بیخ گوش اسرائیل‌ محسوب می‌شوند. درست است که هنوز انقلاب مردم مصر به نتیجه نرسیده‌، ولی با ‏حضور حزب‌الله و حضور حماس، صهیونیست‌ها دوام خود را در خطر می‌بینند و لذا بعید است که حماقت ‏کنند و یک حرکت نظامی بزرگی را علیه ایران سامان دهند.‏»

وی اضافه کرد:‏‏ «از طرف دیگر هم ارتش و هم سپاه برای هر خطری طرح‌های موثری دارند و خود را برای مواجهه با هر ‏خطری آماده کرده‌اند. ملت ما هم یک ملت شجاع و از صهیونیست‌ها متنفر است. هر کسی که مسلمان ‏باشد، ضد این رژیم جعلی خونخوار کودک‌کش است. تحلیل و تصور ما این است که ما امسال خطر بزرگ ‏نظامی نداریم، اما باز تأکید می‌کنم که نیروهای مسلح ما بایستی طبق وظایفشان آماده مقابله با هر خطر ‏نظامی باشند. نیروهای مسلح باید مقتدر، آماده و با اشراف اطلاعاتی بالا باشند و عِدّه و عُدّه خود را همواره ‏آماده نگه دارند. این وظیفه ماست.‏»

دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا با تبیین استراتژی دفاعی و قدرت بازدارندگی جمهوری ‏اسلامی ایران در قبال تهدیدات، گفت: «ما هوشمندانه در مقابل هر عملیات نظامی و تهدید آنها، متناسب با هر آسیبی که به ما بزنند، به آنها آسیب ‏خواهیم زد، ولی هوشمندانه عمل خواهیم کرد؛ یعنی در همان سطحی که آسیب بزنند، به آنها ضربه ‏می‌زنیم.‏ ما دسترسی مستقیم به سرزمین آمریکا نداریم، ولی آمریکایی‌ها در منطقه پایگاه‌ها و منافع متعدد دارند. ‏آمریکایی‌ها بیش از 20 پایگاه و بیش از 100 هزار نیروی نظامی در منطقه دارند که تمام آنها در معرض خطر ‏ایران هستند. آمریکایی‌ها هم این را خیلی خوب می‌دانند. همین الان بیش از 60 ناو آمریکایی در خلیج فارس ‏و دریای عمان است، همه این ناوها آسیب‌پذیرند. سیاسیون و نظامیهای خودشان هم این را خوب می‌دانند. ‏همه پایگاه‌هایشان در تیررس موشک‌های ایران قرار دارند. به هر جهت نیروهای نظامی آمریکا در منطقه، ‏بسیار آسیب‌پذیر هستند.‏»

در صورت تهدید، هیچ نقطه‌ای از رژیم صهیونیستی نیست که در تیررس موشک‌های ما ‏نباشد
صفوی در تشریح عمق و عقبه استراتژی دفاعی جمهوری اسلامی ایران، ‌گفت: «حزب الله لبنان می‌تواند با خمپاره 60 اسرائیل را بزند و الان چندین هزار موشک در اختیار دارد. اگر ‏اسرائیلی‌ها بخواهند آسیبی به ما بزنند، به احتمال قوی حزب الله علیه آنها عملیات خواهد کرد. من آقای "سید ‏حسن نصرالله" را سرباز رهبر معظم انقلاب می‌شناسم. از سمت ایران هم محدودیتی نداریم و موشک‌های ‏دوربرد ما می‌توانند به خوبی مقابله کنند. هیچ نقطه‌ای از رژیم صهیونیستی نیست که در تیررس موشک‌های ما ‏نباشد.‏»

وی ادامه داد:‏ «البته باید توجه داشت که دشمنان می‌خواهند وضعیت ایران را یک وضعیت نامطمئن و وضعیت کشوری که ‏به سمت جنگ پیش می‌رود و در آن عدم ثبات وجود دارد، جلوه بدهند. در صورتی که ایران  یک کشور ‏باثبات و قدرتمند است. ما یک کشور امن هستیم.‏»

صفوی القای ‌عدم ثبات سیاسی و اقتصادی در کشور را تلاش دشمنان دانست و اضافه کرد: «آنها می‌خواهند در ایران عدم ثبات سیاسی و اقتصادی و حالت نامطمئنی باشد تا مانع از سرمایه‌گذاری‌های ‏خارجی در ایران بشوند و می‌گویند ایران دارد در این تحریم‌ها از بین می‌رود، ولی ما به لطف خداوند متعال ‏قادریم هم کشورمان را اداره کنیم، هم در مقابل تهدیدات خارجی ایستادگی کنیم. اساساً این تفکر که ایران ‏در معرض هجوم نظامی است، چیزی است که آنها می‌خواهند و دائماً می‌گویند همین فردا پس فردا، در ‏حالی که ما می‌دانیم نه آمریکایی‌ها نه صهیونیست‌ها تصور حمله نظامی به ایران را هم نمی‌کنند، چون ‏می‌دانند ایران، به هر گونه عملیاتی با قدرت پاسخ خواهد داد. البته انسجام سیاسی داخل کشور و حل ‏مشکلات اقتصادی مردم و حمایت مردم از نظام مهمترین عامل بازدارندگی است.‏»

هدف برخی کشورها در برخورد با سوریه تضعیف محور مقاومت و حفظ بقای رژیم صهیونیستی است
صفوی در تشریح مسائل بین الملی و وضعیت منطقه، ‌خصوصا تلاش برخی کشورها در برخورد با ‏سوریه گفت:‏ «از نظر من آمریکایی‌ها، اسرائیلی‌ها، برخی از کشورهای اروپایی و برخی از کشورهای خلیج فارس به‌طور ‏خاص قطر و عربستان، برای دستیابی به اهدافشان؛ یعنی تضعیف و تسلیم حکومت بشار اسد و یا سرنگونی ‏آن، به ترکیه نمایندگی داده‌اند. هدف اصلی آنها تضعیف محور مقاومت و حفظ بقای رژیم صهیونیستی ‏است. آنچه که قطر، عربستان سعودی و ترکیه دارند در سوریه عمل می‌کنند، به نفع آمریکایی‌ها و ‏صهیونیست‌ها و در جهت تضعیف محور مقاومت، یعنی سوریه، حزب الله لبنان و ایران است.»

وی افزود: «تصور آنها این ‏بود که سوریه ظرف یکی دو ماه از هم می‌پاشد، ولی همین که با حمایت معنوی ایران، چین و روسیه، ‏حکومت بشار اسد تا کنون پابرجا مانده، این خود نشان دهنده شکست استراتژی آنهاست، اما تصور من این ‏است همان گونه که سعودی‌ها در مسئله دخالت در انتخابات عراق و دخالت در وضعیت لبنان با شکست ‏مواجه شدند، در سوریه هم با شکست مواجه خواهند شد. البته این به مدیریت سیاسی رهبری سوریه و مردم ‏سوریه هم برمی‌گردد و البته ایران دخالتِ نیروهایی از بیرون از سوریه را برای سرنگونی این حکومت ‏قانونی، محکوم می‌کند و حمایت سیاسی خود را از حکومت قانونی بشار اسد که در خط مقدم مقاومت ‏است، ادامه خواهد داد و سیاست‌های ترکیه را سیاست‌هایی در راستای اهداف آمریکا و رژیم صهیونیستی ‏می‌بیند. این بازی را ترکیه به نیابت از آنها دارد انجام می‌دهد.‏»

صفوی در پایان اظهار داشت:‏ «البته ترکیه منافعی هم دارد، هم منافع سیاسی و هم منافع اقتصادی، در عین حال که رقیب استراتژیک ایران ‏هم هست، ولی بیش از 500 سال است که مرزهای ایران و ترکیه مرزهای امنی بوده‌اند. ما ملت ترکیه را یک ‏ملت مسلمان می‌دانیم. روابط ایران و ترکیه، روابط خوبی است و امیدواریم آمریکا و صهیونیست‌ها نتوانند این ‏روابط خوب را به هم بزنند. البته دخالت ترکیه در مسائل سوریه، خود مردم ترکیه را هم نسبت به دولت ‏ترکیه مسئله دار خواهد کرد.‏»

منبع: فارس

 
سه شنبه 16 خرداد 1391برچسب:, :: 16:30 :: نويسنده : علی علیکرمی

ه گزارش شبکه بسیجیان امام خامنه ای به نقل از  گرداب ، موسسه مطالعات جنگ با همکاری موسسه "امریکن اینترپرایز" گزارشی درباره نفوذ ایران در حوزه شرق مدیترانه، مصر، عراق و افغانستان منتشر کرده است. نکته جالب توجه اینکه عکس سردار "قاسم سلیمانی" فرمانده نیروی قدس سپاه به عنوان عکس روی جلد این گزارش انتخاب شده است.

محتوای این گزارش شامل بررسی میزان نفوذ ایران در شرق مدیترانه نظیر سوریه، لبنان، حزب الله، کناره باختری و نوار غزه -شامل حماس، جهاد اسلامی فلسطینی و گردانهای الاقصی- می شود. همچنین این گزارش میزان نفوذ و راهکارهای ایران برای افزایش نفوذ خود در سه کشور عراق، مصر و افغانستان را نیز تشریح می کند.

در بخشی از خلاصه اجرایی این گزارش آمده است: جمهوری اسلامی ایران از سال 2008 تا کنون با پیروی از یک استراتژی یکپارچه قدرت نرم، نفوذ خود را در سرتاسر منطقه گسترش داده که برای این منظور از ابزارهای سیاسی، اقتصادی و نظامی بهره برده است. بهار ع ر ب ی در عین حال که چالشهایی برای تهران در خاورمیانه برانگیخته، فرصتهای جدیدی نیز اعطا کرده است.

در ادامه به مسئله اختلافات مذهبی در منطقه خصوصا عراق و روابط ایران با سوریه، تفوق حزب الله در صحنه سیاسی لبنان و تاثیر آن بر ایران، انقلاب در مصر و دستاوردهای آن برای ایران اشاره شده است. همچنین سیاستهای ایران در عراق را بسیار موفق دانسته که باعث شده ایران همزمان با حضور آمریکا و همسایگان عربی، نفوذ بی نظیری داشته باشد. تلاشهای ایران در همسایه شرقی اش یعنی افغانستان را چندان موفقیت آمیز ندانسته و عامل آن را نزدیکی "حامد کرزای" با ایالات متحده و ناتو عنوان می کند.
 


خلاصه اینکه نویسندگان گزارش بر این عقیده هستند که از سال 2007 به بعد، ایران از یک استراتژی پیروی کرد که همزمان ابزارهای قدرت نرم و سخت را به کار گرفته و موفق شده موقعیت تهران در منطقه را بهبود و تحکیم بخشد. به هر حال این گزارش اولا به دنبال اثبات وجود رویکرد قدرت هوشمند ایران در منطقه و ثانیا تببین زوایای این رویکرد است.

در پایان نیز به ایالات متحده و شرکایش در منطقه توصیه می کند که تنها به دنبال درک و فهم استراتژی منطقه ای ایران نباشند بلکه بایستی استراتژی منسجمی برای مقابله با استراتژی ایران به کار گیرند.

از انتخاب عکس این گزارش می توان فهمید سردار سلیمانی به نماد قدرت هوشمند ایران در منطقه تبدیل شده است.
 

 

 
سه شنبه 16 خرداد 1391برچسب:, :: 16:27 :: نويسنده : علی علیکرمی

در چند روز خبر حمله بد افزار شعله یکی از خبرهای مهمی بوده است که در فضای مجازی بازتابهای گسترده ای داشته،آن چنان که هم رسانه های داخلی ایران به آن پرداختند وهم رسانه های غربی!اما آنچه که از نوع خبر رسانی در این باره در رسانه های غربی کاملا مشهود به نظر می رسد میل این رسانه ها برای نمایش این خبر در راستای آسیب پذیر نشان دادن فضای مجازی ایران وسرویسهای امنیتی این کشور است.
آن چنان که هم صدای آمریکا وهم بی بی سی فارسی در خبرهای جداگانه ای به این مسئله از دو بعد پرداختند:
۱-این بد افزار که از سوی اسرائیل وآمریکا طراحی شده آسیبهای جدی به سیستم امنیتی ایران وارد کرده است.
۲-ایران در جنگ سایبری با این بدافزار غربی شکست خورده وهمین مساله نشانه هایی از ضعف ایران در برابر غرب دارد.
حتی در کنار این مسئله بخش قابل توجهی از رسانه های خبری ومجازی دنیای غرب در یک خط واحد به دنبال القای نقش غربی ها در آسیب رساندن به سیستمهای امنیتی-نظامی ایران و حتی بخش وزارت نفت ایران بوده اند.آن چنان که بی بی سی فارسی در یک خط هماهنگ با سایت رادیو فردا رسما به این موضوع اشاره داشت که حمله این بدافزار به سیستمهای ایران،وزارت نفت را با مشکل دچار کرده است که این خبر بی بی سی به هیچ طریقی واز سوی هیچ منبع معتبری مورد تایید قرار نگرفت.
این عدم تایید خبری در حالی اتفاق می افتد که پس از خبری که رسانه های غربی دراین باره منتشر کردند موشه یعالون معاون نخست وزیر اسرائیل در مصاحبه با رادیو ارتش رژیم اسرائیل  به این نکته اشاره کرد که : اسرائیل ویروس رایانه‌ای «شعله» را برای تخریب سیستم های امنیتی انرژی هسته ای ایران تولید کرده است.دراین میان چند نکته جالب در اظهارات موشه یعالون دیده می شود که نکات جالبی درآن به چشم می خورد.آن چنان که:
۱-موسسه کسپرسکای روسیه اعلام کرده که این ویروس بیش از آنکه به ایران ضربه بزند به دیگر کشورهای خاورمیانه از جمله خود اسرائیل آسیب رسانده است.اعلام این موضوع از سوی این موسسه نشان می دهد که حرفهای مقامات اسر ائیل در باره صاحب بدافزار شعله بودن وتوانایی ها یک فریب سیاسی است.چرا که براساس شواهد موجود این ویروس بیش از همه به این رژیم آسیب وارد کرده وبه این ترتیب ادعای صاحب این بدافزار بودن به طور کلی رد می شود مگر اینکه مقامات اسرائیل دریک حرکت جنون آمیز بدافزاری ساخته باشند که به خودشان آسیب رسانده که این موضوع از نظر عقل سیاسی معقول به نظر نمی رسد.
۲-ادعای ساخته شدن ومالکیت این بدافزار از سوی فردی مانند «موشه یعالون» دقیقا پس از انتشار خبر آن وخسارتهایی که به اسرائیل زده است عنوان شده که این موضوع تداعی کننده این موضوع خواهد بود که این مقام اسرائیلی سعی دارد از آب گلالود دنیای خبر ماهی بگیرد که با توجه به آسیبهایی که به خود اسرائیل وحتی کشورهای نزدیک به غرب مانند اردن وارد آورده  این حرکت مقامات اسرائیلی به شکست منجر شده است.حتی می توان این صحبتهای این مقام اسرائیلی را نوعی اعتراف به شکست غیر مستقیم دانست.
به هر ترتیب به نظر می رسد که ادعای جدید برخی رسانه های غربی در مورد ضربه شعله نه تنها اصلا شباهتی به واقعیت ندارد بلکه یک موج روانی غیر معقول وخارج از دایره حرفه ای خبری به نظر می رسد،که تاکنون نتیجه چندانی هم برای غربیها نداشته است.
 

 
جمعه 5 خرداد 1391برچسب:, :: 19:30 :: نويسنده : علی علیکرمی

در حال حاضر مهم‌ترین نبرد ایران و غرب، نبرد اطلاعاتی است به دلیل ماهیت این منازعه و سطح و حجم اطلاعاتی، جزییات بسیار کمی درباره‌ی آن منتشر می‌شود و عمق واقعی این موضوع درک نمی‌شود، در حالی که عملاً برنده‌ی نهایی منازعه راهبردی بین ایران و غرب کسی است که بتواند در این نبرد اطلاعاتی پیروز شود.

سازمان‏های اطلاعاتی غرب و اسراییل، اعم از نظامی و غیرنظامی، عمده‏ی تمرکز و انرژی خود را بر روی جمع آوری و تحلیل اطلاعات و انجام عملیات اطلاعاتی علیه ایران قرار داده‏اند. به نظر می‌آید که اسرائیلی‌ها به چند دلیل ایران را به عنوان هدف شماره‌ی یک اطلاعاتی خودشان در نظر گرفته‌اند. در ابتدا باید به این نکته توجه کرد که در جنگ اطلاعاتی بین ایران و غرب، ایران تنها با یک سرویس اطلاعاتی طرف نیست. این تلقی که ایران با یک یا چند سرویس اطلاعاتی درگیر است تصوری سنتی، غلط و غیر منطبق با آخرین تحولات این صحنه است.

مرور آخرین تحولات منطقه نشان‏دهنده‏ی این است که امروز امری به نام عملیات اطلاعاتی تک سرویسی علیه ایران وجود ندارد و فعالیت‌های آن‌ها علیه ایران در هر 3 سطح جمع‌آوری اطلاعات، تحلیل اطلاعات و عملیات اطلاعاتی کاملاً بین سرویسی است؛ به عبارت دیگر، سرویس‌های اطلاعاتی یک اتاق فکر و عملیات واحد علیه ایران تشکیل داده‌اند و همه‌ی امکانات تکنولوژیک و انسانی‌ خود را تجمیع کرده‌اند. حتی می‌توان گفت شبکه‌ی منابع خود را با یکدیگر به اشتراک گذاشته‌اند و تلاش می‌کنند پروژه‌هایی تعریف کنند که تا حد امکان اکثر سرویس‌ها در آن اشتراک داشته باشند.

در جنگ اطلاعاتی ایران و غرب، جامعه‌ی اطلاعاتی ایران با لشگر و صف واحدی از سرویس‌های اطلاعاتی غرب مواجه است. شاید این تعبیر نادرست نباشد اگر بگوییم که میز ایران در سرویس‌های اطلاعاتی آمریکا، اسرائیل، انگلستان، عربستان سعودی و چند کشور دیگر با هم ادغام شده است و عملاً در این کشورها یک میز واحد علیه ایران وجود دارد.

بنابراین پیروزی در این جنگ پیروزی بر یک سرویس اطلاعاتی نیست، بلکه پیروزی بر همه‌ی این سرویس‌های اطلاعاتی است که تلاش می‌کنند یک پروژه‌ی واحد را علیه ایران پیش ببرند. همچنین ضربه زدن به این پروژه به مجموعه‌ی این سرویس‌های اطلاعاتی ضربه وارد می‌کند.

اما در رابطه با اینکه چرا ایران هدف شماره‌ی یک اطلاعاتی صهیونیست‌ها و به عبارت صحیح‌‌تر مجموعه‌ی این سرویس‌های اطلاعاتی است به چند نکته‌ی مهم باید اشاره کرد. اولین نکته‌ این است که به لحاظ ژئوپولتیک، استراتژیک و قدرت الهام‌بخشی، بدون تردید ایران بزرگ‌ترین حریف غرب در منطقه‌ی خاورمیانه به شمار می‌آید؛ بنابراین کاملاً طبیعی است که غربی‌ها انرژی خود را بیش از هر جای دیگری روی ایران متمرکز کنند.

 
جمعه 5 خرداد 1391برچسب:, :: 19:27 :: نويسنده : علی علیکرمی

فشار برای توقیف "قلاده های طلا" و حذف آن از اکران نوروزی

برخی منابع از فشارهای سیاسی به وزارت ارشاد
برای جلوگیری از اکران فیلم جنجالی ابوالقاسم طالبی
باموضوع حوادث پس از انتخابات ریاست جمهوری سال 88 درتهران
خبر می دهند.


توصیه :
دوستان هر چه زودتر برین فیلم رو ببینین
بعید نیست که این فیلم رو سریع از روی پرده بردارن



 
جمعه 5 خرداد 1391برچسب:, :: 19:20 :: نويسنده : علی علیکرمی
خبرگزاری فارس:  به دنبال جسارت شاهین نجفی، از خواننده های رپ،در ترانه ای به اسم "نقی"، به امام هادی (ع) حکم ارتداد او توسط آیت الله صافی صادر شد.
 
ارتداد شاهین نجفی 
 
 
 
ارتداد شاهین نجفی
 
 
تکمیلی :
1 - سایت شیعه آنلاین برای کشتن «شاهین نجفی» مبلغ ۱۰۰ هزار دلار جایزه تعیین کرد. (منبع)
2 - جایزه ده‌ میلیونی حامد زمانی، خواننده پاپ کشورمون برای قاتل شاهین نجفی  (منبع)
3 - از دیدگاه آیت الله مکارم شاهین نجفی مرتد است. (منبع)
 
 
جمعه 5 خرداد 1391برچسب:, :: 19:17 :: نويسنده : علی علیکرمی

همزمان با آروز شدن خرید هر گونه کالا برای طبقات بالا ،پایین ،وسط ،زیرزمین،بالا پشت بام جامعه گرانی صدای بعضی ها را هم درآرود.
براساس آخرین اخبار داغ که تا چند دقیقه بعدی به دست ما خواهد رسید(!) یکی از مسئولان اداره تعزیرات در یک حرکت حماسی،برای اولین بار در بازارهای تهران نزول اجلال فرموده وخرید کرده اند.دراین زمینه شنیده ها حاکی از آن است که این مسئول محترم نسبت به برخی گرانی های خیلی کوچک که اصلا هم به چشم نمی آید اعتراضاتی داشته اند ولی به طور کلی راضی از بازار بیرون آمده اند.
این مقام ذی ربط پس از این حرکت غرور آمیز به خبرنگار ما گفت:خوشبختانه مردم می توانند با چک سفید امضائ وتروالهای 100 هزارتومانی(پنجا تومانی ممنوع شد!) خرید کنند که این با موضوع با حرکت دسته جمعی و وفاق عمومی اداره ما(!)میسر شده است.
همچنین مهندس «برخورد تعزیراتیان» در باره بحث تورم در بازارادامه داد:بنده کمی افزایش قیمت در حد 2 هزارتا 3 هزار تومان مشاهده کردم که اصلا رقمی نیست ولی از تورم خبری نبود!و مردم خوش وخرم در حال خرید بودند.
دراین زمینه برخی از کارشناسان براین باورند که مردم نباید اینقدر مقاوتشان کم باشد وبه این راحتی بابایشان در آید.!این اظهار نظر کارشناسان مورد استقبال بی سابقه مدیران ذی ربط قرار گرفته است.

در همین زمینه به زودی طرح مقاوم سازی بابای مردم در مقابل گرانی در سطح کشور اجرا خواهد شد!

 
جمعه 5 خرداد 1391برچسب:, :: 19:13 :: نويسنده : علی علیکرمی

سید احمد لطفی:

“مردم بصیر ؛تا ریشه کن کردن مافیا در استان یک یا علی مدد”

“قداره بندان سیاسی پیام داده اند،دست از طرفداری مردم بردار تا شب نامه ها و تخریب ها متوقف شود”

“اقدام شجاعانه دستگاه قضایی در برخورد با تمامیت خواهان قابل تقدیر است،مردم منتظر ریشه کن کردن آنها هستند”

 
جمعه 5 خرداد 1391برچسب:بصیرت", :: 19:10 :: نويسنده : علی علیکرمی
در 20 دیماه سال قبل در جریان عملیات شوم تروریستی ، یکی از روحانیون و علمای انقلابی و با بصیرت سیستان و بلوچستان (مولوی مصطفی جنگی زهی) امام جمعه مسجد اهل تسنن خضرای شهر راسک ، پس از اقامه نماز مغرب ، حین بازگشت به منزل ، مظلومانه هدف گلوله قرار گرفت و به دست اشرار مسلح به شهادت رسید.
اگر چه دست تقدیر به خاطر سوابق و مواضع شفاف و انقلابی او در حمایت از آرمان های انقلاب و پاسداشت خون پاک شهیدان این مرز و بوم و بویژه صیانت از حریم ولایت و وحدت امّت حول محور رهبری عزیز و حکیم انقلاب ، شهادت را به عنوان تنها هدیه قابل مجاهدتها و تلاشهای مخلصانه اش ، رقم زد  تا او نیز نامش در صف شهدای وحدت در سیستان و بلوچستان جاودانه و ماندگار بماند ، اما پیوستن او به خیل شهیدان دستاورد دیگری نیز داشت ، و آن آشکار شدن دستهای پنهان استکبار و صهیونیسم جهانی و وهابیت مرتجع بود که به دنبال تلاش بی وقفه سربازان گمنام امام عصر (ارواحنا فداه) در ماه های اخیر و دستگیری عوامل این حادثه شوم و اعترافات تکان دهنده ای که ناظر بر هزینه های سنگین از جمله پرداخت 600 میلیون تومان رشوه از ناحیه وهابیون وابسته به کشورهای مرتجع عرب که این روزها نقش نوکری اجانب و جنایتکاران صهیونیستی بویژه آمریکا را بازی می کنند ، بدست آمد.
راستی چرا دشمنان اسلام و قرآن وحدت شیعه و سنّی را بر نمی تابند؟
شهید جنگی زهی از جمله روحانیون شجاع و با هویت و با بصیرتی بود که علیرغم تهدیدات فراوان ، اعلام کرده بود که شهادت را در راه انقلاب اسلامی یک افتخار بزرگ برای خود می داند و بارها با فریادی بلند اعلام می کرد که اطاعت از رهبری ، نزد اهل سنت یک واجب شرعی است ، او نه در شعار که در مواضع و عملکرد خود این حقیقت را نشان می داد.
شهید مولوی جنگی زهی اورکت نظامی را به عنوان لباس دائمی خویش برگزیده بود به عنوان یک بسیجی جهادگر و پا در رکاب و آماده ، با تبعیت از فرامین مقام معظم رهبری نقش منادی وحدت را میان شیعه و سنی در سیستان و بلوچستان ایفا می کرد و بحق شهد شیرین شهادت هدیه ای الهی برای تلاشهای خالصانه او بود . گوارایش باد و راهش پر رهرو و یادش جاودانه باد.
سازمان بسیج طلاب و روحانیون کشور ضمن تقدیم بهترین درودها به روح بلند روحانی شهید مولوی مصطفی جنگی زهی از سربازان گمنام امام زمان (ارواحنا فداه) که در این سالها چه زیبا بسان ستاره ای در آسمان امنیت کشور درخشیده اند بخاطر دستگیری عوامل آمریکایی-وهابی این ترور شوم که ابعادی از توطئه استکباری و صهیونیستی را فاش ساخت و بدینسان چشم توده های مردم ، اعم از شیعه و سنّی را روی جنایات و توطئه های کور دشمنان اسلام و ایران اسلامی بازتر کرد ، تقدیر و تشکر نموده و موفقیت های بیشتر سربازان ولایت را از خدای متعال آرزو دارد.
                                                                                                       والسلام
                                                                                    سازمان بسیج طلاب و روحانیون کشور
 
جمعه 5 خرداد 1391برچسب:, :: 19:5 :: نويسنده : علی علیکرمی

"علی حکیم جوادی"، معاون وزیر ارتباطات این روزها بسیار پر کار شده است؛ نه به خاطر ریاست سازمان فناوری اطلاعات ایران و دبیری شورای عالی فناوری اطلاعات، بلکه به دلیل آماده‌سازی مقدمات راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات که این روزها تمام دغدغه وزارتخانه و سازمان فناوری اطلاعات شده است.

خبرگزاری فارس با حکیم جوادی گفتگویی انجام داده که در ادامه می آید:

شبکه‌ مفصلی که قرار است راه‌‌اندازی کنید را با چه محتوایی پر خواهید کرد؟
یکی از موانع پیش روی فعالان تولید محتوا،‌ سهم ناچیز 10 درصدی تولیدکنندگان از درآمد سرویس است.

با وجود ویژگی‌های ذاتی این حوزه از جمله توجیه اقتصادی، پتانسیل بالای ایجاد کار و سرمایه اولیه اندک، مشکل سودآوری مانع از ورود علاقمندان به تولید محتوا می‌شود.

با راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات، بازار تولید محتوا رونق خواهد گرفت و با تنظیم روابط تولیدکننده و سرویس‌دهنده، ورود به این عرصه توجیه‌پذیر خواهد شد.

سهم اقتصادی فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال،‌ در تولید ناخالص ملی چه میزان است؟
رقم دقیق این شاخص در حال آمارگیری است، اما خوشبختانه آماری که از حجم صادرات در این حوزه اعلام می‌شود، مطلوب است.

اخیرا نیز اعلام شده که در سال گذشته 150 میلیون دلار در این حوزه صادرات داشته‌ایم که به نظر می‌رسد می‌تواند رقم درستی باشد و در این صورت عدد قابل توجهی است.

همچنین با همکاری سازمان فناوری اطلاعات ایران و انجمن صادرکنندگان، آیین‌نامه‌ای در حال تهیه است که امیدواریم این آیین‌نامه سبب رونق صادرات فناوری اطلاعات شود.

نظرتان در خصوص حضور در نمایشگاه‌های بین‌المللی چیست؟ 
ما چندان در نمایشگاه‌های بین‌المللی حضور نداریم؛ اگر بخواهیم بازار صادرات را گسترش دهیم باید البته با شناخت و مطالعه، در اکثر نمایشگاه‌های بین‌المللی شرکت کنیم.

برای این کار باید متولیان مناسبی وجود داشته باشند که بتوانند سایرین را دور خود جمع کنند؛ ما در برخی موضوعات بین المللی سعی کرده‌ایم این همگرایی را ایجاد کنیم، حال چه در قالب کمیته ملی یا متولی بخش دولت.

در بخش نمایشگاه‌ها نیز امید است بتوانیم با کمک وزارت صنعت، معدن و تجارت و سازمان نمایشگاه‌ها، کاری کنیم که در برخی نمایشگاه‌های بین‌المللی حضور موثر و محکمی داشته باشیم و صنعت و محصولات خود را معرفی کنیم.

کمک دولت به چند شکل می‌تواند انجام شود؛ بسیاری از کشورهایی که درحوزه صادرات موفق عمل کردند، قطعا بدون حمایت و هدایت دولت موفق نمی‌شدند.

در مرحله نخست باید بازار هدف و نمایشگاه‌هایی که می‌تواند برای صادرات ما مؤثر باشد را شناسایی کنیم‌ تا در قدم بعدی بتوانیم بخش خصوصی را برای ورود به این عرصه کمک کنیم.

برای محصولات ایرانی چه بازارهای خارجی‌‌ می‌تواند وجود داشته باشد؟
کشورهای فارسی زبان همسایه که تعدادشان کم هم نیست، اغلب به محصولات فارسی علاقمند هستند و می توانند بازار خوبی برای محصولات ایرانی باشند.

در زمینه صادرات محصولات فناوری اطلاعات، به این نتیجه رسیده‌ایم که بسیاری از کشورهای آشنا با زبان، فرهنگ و ادبیات فارسی و کشورهای مسلمان به دلیل اشتراکات میان ما و آنها، پتانسیل خوبی برای استفاده از محصولات ایرانی دارند.

به نظر شما در زمینه تولیدکننده محتوا، خلا قانونی وجود دارد؟
به نظر من در کشور قانون به اندازه کافی وجود دارد. البته به دلیل گستردگی و تازگی حوزه فناوری اطلاعات، تمام کشورهای دنیا نیاز به قوانین تکمیلی در این حوزه خواهند داشت.

در این حوزه ضرورت قانون حمایت از مالکیت معنوی بیش از سایر قوانین احساس می‌شود که باید آن را در نظر داشت.

آیا تاکنون اقدامی در جهت ساماندهی و هماهنگ شدن فعالان حوزه تولید محتوا شده است؟
قطعا حرکت‌هایی انجام شده، اما شاید کافی نبوده است؛ یکی از دلایل نیز این است که زیرساخت‌های لازم برای این کار، هم‌اکنون در حال کامل شدن است.

در سال‌های آتی یک جهش در زمینه تولید محتوا در کشور خواهیم داشت. باید در حوزه محتوا بسیار جدی وارد شویم تا بتوانیم با ساماندهی فعالان این بخش حداکثر توان ملی را برای افزایش سهم ایران در تولیدات محتوای جهانی به کار ببندیم.

پس از راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات، بزرگترین دغدغه، تولید محتوای ایرانی مفید، سالم و کابردی برای مردم خواهد بود که پاسخ‌گویی به این دغدغه، نیازمند برنامه ریزی حساب شده است.

برای این منظور، در قدم نخست، ما در وزارت ارتباطات وظیفه خود می‌دانیم که زیرساخت‌های لازم را برای تولید محتوای ایجاد کنیم.

از سوی دیگر، آمارهای جهانی حاکی از این است که تولید محتوا در دنیا، از بنگاه‌های بزرگ به سمت بنگاه‌های فردی سوق می یابد و سهم زیادی از محتوای تولیدی در دنیا به وسیله افراد در اقصی نقاط دنیا در حال تولید هستند.

مهم‌ترین مشکل و موانعی که شرکت‌های تولیدکننده محتوا و رسانه‌های دیجیتال با آن مواجه هستند، چیست؟
تولید محتوا یک بخش از کار است و رساندن محتوا به دست مصرف کننده بخش دیگر؛ لزوما تولید کننده محتوا، اپراتور و سرویس‌دهنده نیست.

هم اکنون سهم سود تولیدکننده محتوا از سود حاصل از فروش محتوا، بسیار کم است؛ در برخی بخش‌ها نیز می‌دانم که این نسبت 5 درصد به 95 درصد یا 10 درصد به 90 درصد است که این رقم‌ها بسیار کم است.

برای مثال کسانی که هم اکنون محتوای مرتبط با تلفن همراه تولید می‌کنند، بخش کوچکی از درآمد اپراتور را دریافت می‌کنند.

اما در دنیا این طور نیست که تولیدکننده محتوا سهم بسیار کمی از درآمد حاصل از فروش محتوا را داشته باشد. این مشکل، یکی از موضوعات جدی است که باید ساماندهی شود و سرویس‌دهندگان نیز باید بدانند که حمایت بیشتری از تولیدکنندگان محتوا لازم است.

علاوه بر این، اگر بخواهیم در آینده، سرویس‌‌دهنده‌های بیشتری وارد شبکه ملی اطلاعات شوند، این سرویس‌‌دهنده‌ها قطعا نیاز به محتوا خواهند داشت و در این مرحله تولید کنندگان محتوا باید حمایت شوند تا بتوانند ادامه حیات دهند، فعالیت‌ برایشان صرفه اقتصادی داشته باشد و قادر به جذب افراد بیشتری باشند و با کمک آنها سطح کیفیت محتوای تولیدی خود را افزایش دهند.

امروز در دنیا، کسانی که در زمینه تولیدِ بازی فعالیت دارند،‌ سهم قابل توجهی از درآمد سرویس‌دهنده را به خود اختصاص می‌دهند و این رقم نیز،‌ عدد کمی نیست.

امروز ما نیز باید بحث درآمد در حوزه محتوا را به گونه‌ای توجیه‌پذیر کنیم که خیلی‌ها برای وارد شدن به این عرصه علاقه داشته باشند.

به یقین حوزه محتوا، حوزه درآمدزایی خواهد بود؛ همچنین علاوه بر پتانسیل بالا برای اشتغال، نیاز به سرمایه اولیه اندک دارد.

باید به حوزه محتوا بیشتر بپردازیم و روابط بین تولیدکننده و سرویس‌دهنده مشخص ‌شود، ضمن اینکه به دلیل اینکه این حوزه، حوزه جدیدی است، به استفاده از تجارب دیگر کشورها نیاز داریم.

از آن جایی که پایه اصلی شبکه ملی اطلاعات، بحث محتوا است، اعتقاد ما این است که با راه‌اندازی این شبکه‌، بازار تولید محتوا رونق خواهد گرفت.

با توجه به فرابخشی ‌حوزه تولید محتوی، به هماهنگی با بسیاری بخش‌ها نیاز است.

ضمن اینکه در بخش خدمات در شبکه ملی اطلاعات، ماتریس مسئولیت‌‌ها در حال مشخص شدن است.

یکی دیگر از موضوعات مهم در تولید محتوا، ابزارهای تولید محتوا است که باید در اختیار تولیدکننده قرار گیرند تا بتواند ایجاد اشتغال کنند.

لازمه اینکه تولیدکنندگان بتوانند در کنار هم قرار گیرند و مجموعه‌های بزرگ تر را برای اجرای پروژه‌های بزرگ‌تر ایجاد کنند، ایجاد سندیکاها است.

در بند الف ماده 46 قانون برنامه پنجم، موضوع حمایت از صنعت فناوری اطلاعات نیز مطرح شده که آیین‌نامه اجرایی آن، نیز آماده است.

امیدواریم با همکاری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بتوان تولید محتوا را گسترش داد و به سطح قابل قبولی از تولید محتوای جهانی رساند.

 
جمعه 5 خرداد 1391برچسب:, :: 18:6 :: نويسنده : علی علیکرمی
 
پنج شنبه 21 ارديبهشت 1391برچسب:, :: 17:22 :: نويسنده : علی علیکرمی

 

آلمان

حق آزادي انديشه ،وجدان و مذهب

نگرانی مقامات آلمانی از توزیع قرآن در این کشور (نیویورک تایمز)

به نوشته روزنامه نیویورک تایمز توزیع رایگان میلیونها نسخه قرآن از سوی یک گروه بنیادگرای اسلامی درآلمان، سوئیس و اتریش موجب تحریک احساسات ضداسلامی و باعث نگرانی مقامات این کشورها شده است.  مقامات سیاسی میگویند، این گروه با استفاده از توزیع قرآن قصد جلب افراد افراطی را دارند.

نیویورک تایمز می‌افزاید، این اقدام هیچ منع قانونی ندارد ولی اداره امنیت داخلی آلمان پیرامون توزیع قرآن توسط گروه اسلام‌گرای سلفی در آلمان هشدار داده است.  مبتکر توزیع قرآن یک فلسطینی بنام ابراهیم ابوناجی ساکن شهر کلن است که گفته میشود افکار گروه سلفیها را ترویج میکند.

به نوشته این نشریه، توزیع رایگان نسخ قرآن کریم موجی از واکنشها را در آلمان به همراه داشته است.  سخنگوی اداره امنیت داخلی آلمان گفته است این اقدام جنبه تبلیغاتی برای سلفیها دارد، آنها در پی عضوگیری هستند و از توزیع قرآن بعنوان ابزاری برای رسیدن به هدفهایشان استفاده می کنند.  اما یک استاد دانشگاه درآلمان میگوید، افراطیون بخش کوچکی از جامعه مسلمانان آلمان هستند و نباید همه مسلمانان را سلفی فرض کرد.  و لذا سیاستمداران مسئولیت مهمی برعهده دارند تا این واقعیت را درجامعه جا بیندازند که آلمان اکنون به یک جامعه مهاجر تبدیل شده است. البته بنظر میرسد که مقامات دراین مأموریت خود با شکست مواجه شده‌اند.

ايالات متحده آمريكا

با افزايش جرايم جنسي در ارتش آمريكا وزير دفاع آمريكا لايحه جديدي براي مقابله با جرايم جنسي ارائه داد.

 29/01/1391
"لئون پانه تا" وزير دفاع آمريكا در پي افزايش جرايم جنسي درارتش اين كشور لايحه اي جديد را به قانونگذاران در"كاپيتال هيل" واشنگتن بمنظور برخورد با اين معضل ارائه داد.
 خبرگزاري رويترز روز سه شنبه گزارش داد ميزان جرايم جنسي كه از سوي پنتاگون اعلام شده ، نشان دهنده رشد يك درصدي از سال 2010 تا سال 2011 ميلادي و ميزان كاهش گزارش و برخورد با اين معضل است.

برپايه اين گزارش جرايم تجاوز جنسي در ارتش آمريكا در سال 2010 ميلادي 3هزارو 158مورد گزارش شده كه اين رقم رابا رشد يك درصدي در سال 2011 ميلادي به 3هزار و 192فقره جنايت جنسي درميان ارتشيان آمريكايي افزايش داشته است.

درهمين حال ميزان گزارش جرايم جنسي درميان ارتش آمريكا به مقامات مافوق طي اين مدت با 23 درصد كاهش مواجه بوده است ، برگزاري دادگاه نظامي براي ارتكاب به اين جرم 8درصد بين سال 2010 تا 2011 ميلادي افت نشان مي دهد.

رويترز گزارش داد، پانه تا كه جمعه گذشته اقدام به ارائه لايحه سخت گيري در برخورد با جرايم جنسي درارتش آمريكا نموده ، خواستار رسيدگي و ارائه گزارش اين گونه جرايم به رده هاي بالاتر سلسله مراتب نظامي تا حد يك سرهنگ ارتش كه قدرت دستور تشكيل يك دادگاه نظامي را دارد ، شده است.

پانه تا دراين مورد اظهار داشت: مهم ترين مطلب اين است كه بتوانيم مرتكب به اين جرم را تحت پيگرد قرار دهيم."چنانچه بتوان اين كار را انجام داد ، آنگاه مي توانيم با اين قضيه برخورد كنيم".

وزيردفاع آمريكا خاطر نشان كرد ، اين معضلي نيست كه خواسته باشيم از آن در داخل ارتش آمريكا چشم پوشي كرده و اغماض كنيم.درهمين حال ژنرال "مارتين دمپسي " رئيس ستاد مشترك ارتش آمريكا با حمايت از طرح ارائه شده از سوي وزير دفاع اين كشور گفت: جرايم تجاوز جنسي حرفه كاري در ارتش آمريكا را خدشه دار نموده است.
دمپسي افزود: اين حرفه بر اعتماد بنا نهاده شده كه اين جرم بخصوص، اين اعتماد را به تباهي كشانده است.

بنابرطرح پيشنهادي وزير دفاع آمريكا ، واحدي تحت نام "يگان قربانيان" در هر رسته از ارتش آمريكا براي رسيدگي به جرايمي كه دراين زمينه روي مي دهد، تشكيل مي گردد.
اقدام وزير دفاع آمريكا پس از گذشت سال ها براي مقابله با رفتارهاي سوء اخلاقي درارتش اين كشور درحالي صورت مي گيرد كه خبر رسوايي اخلاقي يك گروه از ماموران سرويس مخفي آمريكا در شهر "كارتخنا" محل برگزاري سران كشورهاي قاره آمريكا كه به مظور تامين امنيت باراك اوباما اعزام شده بودند، در تمامي رسانه هاي بين المللي انعكاس يافت.

اين تيم با يك تيم جديدامنيتي از سوي سرويس مخفي آمريكا جايگزين شد.
كارشناسان نقطه ضعف اخلاقي ماموران امنيتي آمريكا را زنگ خطري براي ترور شدن رييس جمهوري اين كشور عنوان كردند.

بحرين

حق برخورداري از محاكمه عادلانه

كارشناسان مستقل سازمان ملل رهايي مدافع حقوق بشر زنداني شده در بحرين را خواستار شدند.

  13 آوريل 2012- به نقل از مركز خبري سازمان ملل

چهار كارشناس مستقل حقوق بشر سازمان ملل از مقامات بحريني خواستار آزادي سريع مدافع حقوق بشر كه توسط دادگاه نظامي به حبس ابد به اتهام تروريسم محكوم شده بود  شدند.

گزارشگر ويژه در مصاحبه مطبوعاتي مشترك گفت : دادگاه امنيت ملي بحرين كه دادگاهي نظامي است در 22 ژوئن سال گذشته پس از محاكمه آقاي

Abdulhadi Al-khawaja همراه با 20 نفر ديگر از مدافعان حقوق بشر حكم حبس ابد او را صادر كرد .

آقاي Al – khawajaاز 8 فوريه در اعتصاب غذا به سر مي برد ، علي رغم آگاهي مقامات بحريني از گزارشات و عكس هايي كه وضعيت ضعيف و نامساعد او را نشان مي دهند، دادگاه در سپتامبر 2011 در خواست تجديد نظر از حكم او را رد كرد.

Margaret Sekaggya  ،گزارش گر مدافعان حقوق بشر گفت : من به شدت نگران هستم كه محاكمه و حكم آقاي Al-khawaja  در ارتباط با فعاليت مشروعش براي ترويج حقوق بشر در بحرين مي باشد . اين پرونده به طور غم انگيزي سمبل رفتار كلي با مدافعان حقوق بشر در بحرين مي باشد.

Maina  Kiai  -گزارشگر ويژه در مورد حق آزادي اجتماعات و تشكلات  -نگراني هاي مشابهي را در ارتباط با فعاليت هاي حقوق بشري آقاي Al-khawaja در چارچوب اعتراضات  جاري در بحرين بيان كرد .

آقاي Kiai  گفت : محدوديت هاي حق تجمعات مسالمت آميز بر اساس امنيت ملي نبايد فعاليت هاي مشروع مدافعان و فعالان حقوق بشر را سركوب كند.

Gabriela Knaul  -گزارشگر ويژه در خصوص استقلال قضات و وكلا - نگراني عميق خود را در مورد محاكمه آقاي Al-khawaja و ديگر مدافعان حقوق بشري كه توسط دادگاه نظامي محاكمه شدند علي رغم اين حقيقت كه آنها غير نظامي بودند ابراز كرد .    

اين گزارشگران حقوق بشر گفتند كه در اين محاكمات اعترافات اجباري و تحت شكنجه كه مغاير با حقوق بين الملل است مشاهده مي شود.

 گزارشگر ويژه در خصوص شكنجه گفت: حكومت بحرين در اتخاذ اقدامات ضروري براي تضمين تماميت جسماني و رواني آقايAl-khawaja مطابق حداقل استانداردهاي قواعد رفتار با زندانيان كوتاهي و قصور كرده است.

آنها حكومت بحرين را دعوت كردند به طور جدي پيشنهاد دانمارك را براي انتقال آقاي Al-khawaja شهروند دو تابعيت به منظور درمان هاي پزشكي به دانمارك بر اساس دلايل بشردوستانه شهروندي از سوي دو كشور بررسي كند.

كارشناسان مستقل يا گزارشگران ويژه مستقر در ژنو كه به وسيله شوراي حقوق بشر منصوب شده اند براي بررسي و گزارش وضعيت كشورها و موضوعات خاص حقوق بشري منصوب شده اند . اين موقعيت ها افتخاري هستند و اين كارشناسان كارمند سازمان ملل نيستند و براي انجام كارشان دستمزدي دريافت نمي كنند.  

فرانسه

حقوق اقليت ها

يك رهبر مسلمانان فرانسه از اين كشور اخراج شد

29/1 /91
در پي خودداري دستگاه قضايي فرانسه از لغو حكم اخراج يكي از رهبران مسلمانان اين كشور كه الجزايري تبار است، روز سه شنبه اعلام شد كه بازگشت وي به فرانسه امكان پذير نخواهد بود.

روزنامه فرانسوي "لو فيگارو " نوشت كه به رغم ناتواني دادگاه در اثبات اتهام "افراط گرايي " بر ضد "علي بالحداد" رهبر مسلمان الجزايري تبار در فرانسه ، دستگاه قضايي اين كشور حاضر نشد حكم بازگشت وي را صادر كند.

بالحداد 44 ساله از 20 سال پيش در فرانسه زندگي مي كند و آخرين مجوز اقامت قانوني وي تا سال 2019 ميلادي اعتبار دارد.او روز 14 فروردين ماه پس از آنكه دولت فرانسه در پي قتل چند يهودي توسط جواني به نام "محمد مراح" تدابير سختگيرانه اي را بر ضد مسلمانان آغاز كرد ، در چارچوب اين اقدامات بازداشت و به الجزاير بازگردانده شد.
"كلود گئان" وزير كشور فرانسه تصميم به اخراج بالحداد را با "محكوميت وي در ماجراي حمله مراكش در سال 1994 ميلادي " توجيه كرد در حاليكه بنا بر گزارشها، اين اتهام به شدت از سوي متهم رد مي شود.

لوفيگارو با بيان اين كه نماينده وزير كشور فرانسه در دادگاه بالحداد حضور داشت افزود : اين نماينده ضمن اشتباه دانستن مورد ياد شده در بيانيه ، آن را " تاسف بار " ارزيابي كرد .

" اريك پلوويه " وكيل بالحداد ، تصميم دادگاه را " اقدامي برا ي بهره برداري سياسي " خواند و اعلام كرد كه نزد " شوراي دولتي " بعنوان بالاترين دادگاه اداري فرانسه ، تقاضاي فرجام خواهد كرد .

وي همچنين تاكيد كرد كه با توجه به جو ضد اسلام و ترويج اسلام هراسي در فرانسه ، گئان اطلاعات اشتباه در اختيار مطبوعات مي گذارد .اين وكيل كه تصميم دارد اتهام " افترا به موكل خود را عليه وزير كشور فرانسه مطرح كند ، اقدام گئان را تحت تاثير جو انتخاباتي و اقدامي تحريك آميز توصيف كرده است.پلوويه با تمسخر دستگاه قضايي فرانسه افزود: رفت و آمد موكل من به يك ساندويچي حلال ، نقض آشكار نظم عمومي محسوب شده است.

نروژ

حقوق بازداشت شدگان

هفت فقره فوت در زندان هاو سلول هاي انفرادي نروژ از سال 2005  تا سال 2011

طبق گزارشات روزنامه پر تيراژ VG هفت فقره فوت بازداشت شدگان در زندان هاي انفرادي اين كشور  طي سالهاي 2005 تا 2011 ناشي از عدم ارائه مراقبت بهنگام و مناسب اتفاق افتاده است.

بر اساس گزارشات روزنامه مذكور تمام اين افراد كه در زندان هاي نروژ جان خود را از دست داده اند در حالت عادي نبوده و در سلولهاي انفرادي زنداني بوده اند . همه اين افراد در سلولها مورد مراقبت قرار نگرفته و رسيدگي كامل به آنها  صورت نگرفته است .

 تيم پزشكي شهرستان Hordaland نيز اين را تائيد كرد كه تمام كسانيكه در  حبس و سلولهاي انفرادي جان خود را از دست داده اند در حالت عادي نبودند . در چنين حالتي هيچ كس نمي تواند بخوبي از خود مراقبت كرده و مانع ايست قلبي و يا ديگر عواملف مرگ شود . اينگونه افراد به جاي حبس انفرادي  بايد در مراكز درماني و بهداشتي نگهداري شوند .

آخرين فردي كه امسال در حبس و سلول انفرادي جان خود را از دست داد خانم Solveig    بود كه دوبار به اورژانس منطقه مراجعه نمود و مورد آزمايش قرار گرفت ولي با اين حال به او رسيدگي كامل نشد و وضعيت حاد او ناديده گرفته شد .او را تحويل پليس دادند و درسلول انفرادي بازداشت كردند . صبح فرداي آن روز پليس او را در سلولش مرده يافت . 

 

 

 

 

 
پنج شنبه 21 ارديبهشت 1391برچسب:, :: 17:20 :: نويسنده : علی علیکرمی

 

 

 

برخی کارشناسان بین المللی تشکیل بخش ویژه ایران در پنتاگون را سندی برای اثبات ادعای ایران درباره ترورهای دانشمندان هسته ای اش می دانند.

 

 

 

 

روزنامه نیویورک تایمز در گزارشی از تصمیم جدید  وزارت دفاع آمریکا برای تشکیل سرویس اطلاعاتی تازه‌ای با تمرکز بر ایران و چین خبر داده است.برمبنای این گزارش نیویورک تایمز شماری از افسران ارشد سازمان CIA در حال جمع آوری اطلاعات دراین باره هستند.

این خبر نیویورک تایمز در حالی به تازگی انتشار پیدا کرده که قبل از آن ایران نسبت به عملکرد جاسوسی غرب اعتراض داشته ،اعتراضی که پس از ترورهای دانشمندان هسته ای ایران وبه ویژه احمدی روشن که آخرین آنها بود شدت گرفته است.علاوه براین در چندماه اخیر ایران صراحتا اعلام داشته که تصمیم به شکایت از سیستمهای جاسوسی غرب به ویژه اسرائیل وآمریکا به مجامع بین المللی را دارد.

دراین میان براساس آنچه که در گزارش جدید نیویورک درباره تشکیل "بخش ویژه ایران در پنتاگون"آمده این بخش در حال حاضر تلاش دارد تا با جمع آوری کارشناسان ارشد مسائل خاورمیانه به علاوه افسران نظامی سابقه دار دراین حوزه،قدرت اطلاعاتی بیشتری در مورد ایران به دست آورد.آن چنان که در همین گزارش این روزنامه آمریکایی به نقل از یک مقام آمریکایی که خواسته نامش فاش نشود به بحث اختصاص هزینه های قابل توجه به این بخش تاچندماه آینده خبر داده است.

همچنین براساس اظهارات این مقام آمریکایی بسیاری از اعضای بخش ویژه ایران در پنتاگون افرادی هستند که در حال حاضر در بخشی از سازمان سیا با عنوان«خانه ایران» مشغول به کار هستند که این موضوع نشان از تدابیر گسترده پنتاگون دراین بخش دارد.

 

بخش دیگری از خبرها هم حاکی از بازگشت ژنرال مایکل فلین به این بخش دارد.فلین که در سال ۲۰۱۰ زمانی که در سمت افسر ارشد اطلاعاتی آمریکا در افغانستان خدمت می‌کرد در مسائل خاورمیانه واز جمله ایران تسلط خاصی دارد.

دراین میان با توجه به حضور مایکل فلین وخبرهای تاسیس این بخش در پنتاگون برخی از کارشناسان به این موضوع به عنوان سندی برای اثبات ادعای ایران نگاه می کنند.این دست از کارشناسان براین باورند که انتشار این خبر می تواند مدرکی به سود  ایران باشد تا این کشوربتواند ادعای خود در مورد دخالت سیستمهای جاسوسی غرب در ترور دانمشندان هسته ای اش را در مجامع بین المللی به اثبات برساند.

همچنین به باور برخی دیگر از صاحب نظران خاورمیانه تصویب هزینه های چندین میلیون دلاری برای «بخش ویژه ایران در پنتاگون» نشان می دهد که آمریکا برای آینده در ایران برنامه های خاصی را دنبال می کند.برنامه هایی که نیاز به همکاری دو بخش «خانه ایران» در سیا و«بخش ویژه ایران» در پنتاگون دارد.از سوی دیگر با توجه به این خبرها وجدیدترین اقدامات نهادهای نظامی-امنیتی آمریکا این سول در ذهن تحلیل گران مطرح شده که چرا آمریکا چنین هزینه های کلانی را به ایران اختصاص می دهد؟

در کنار این سوال باید توجه کرد که آمریکا تاکنون برای هیچ کدام از کشورهای خاورمیانه چنین بخش ومراکزی را ایجاد نکرده ودراین حد وسیع وچشمگیر به آنها اهمیت نداده است.

درهمین زمینه  برخی از تحلیل گران براین باورند که این دونهاد یعنی «خانه ایران» در سیا و «بخش ویژه ایران»در پنتاگون تنها به دلیل جمع آوری اطلاعات با این هزینه های چنیدن میلیون دلاری تشکیل نشده اند بلکه بدون تردید این سازمانها ابعاد اجرایی خاصی دارند که در آینده باید منتظر آن بود.ابعاد اجرایی که براساس نظر ایران نمونه های آن را می توان در ترور اخیر دانشمندان هسته ای اش به عینه دید.

 

 

به نظر می رسد که با توجه به شرایط فعلی وتلاشهای ویژه کاخ سفید برای سیطره اطلاعاتی وامنیتی در حوزه مسائل ایران نمی توان ادعای ایران را رد کرد،چرا که براساس عرفهای سیاسی ومنطق دیپلماتیک درپس به وجود آمدن هر نهاد امنیتی-اطلاعاتی درباره یک کشور اهداف عملی خاصی وجود دارد. 

 

علاوه تشکیل این دو مرکز در دو بخش از مهمترین بخشهای امنیتی آمریکا وسیا وادامه دادن  ایران به فعالیتهای هسته ای اش که تاکنون صلح آمیز بودن آن مورد تایید بسیاری از نهادهای رسمی بین المللی قرار گرفته سبب شده که برخی تحلیل گران مستقل از ادامه این ترورها توسط گروههای وابسته به غرب خبر دهند و حتی براساس این پیش بینی ها این مسئله به وجود آمده که امکان اقدامات خرابکارانه بیشتری برای متوقف کردن فعالیتهای هسته ای ایران هم وجود دارد.

 

 

 
پنج شنبه 21 ارديبهشت 1391برچسب:, :: 17:19 :: نويسنده : علی علیکرمی

کارشناسان از زمینه سازی های رسانه های غربی برای قرآن سوزی خبر می دهند.

به گزارش خبرگزاریها تری جونز، کشیش آمریکایی، که چندی قبل از سوزاندن قرآن وعکسهای پیامبر اسلام صحبت کرده بود بالاخره گفته ها وتهدیدات خود را عملی کرده ودر ملا عام قرآن وعکس پیامبر اسلام را سوزاند.

این اقدام که با واکنشهای تند افکار عمومی مسلمانان روبه رو شده در حالی از سوی این کشیش افراطی صورت پذیرفته که چند ماه پیش او این اقدام خود را به درخواست باراک اوباما وپنتاگون به تعویق انداخته بود.اما این تعویق چندان طول نکشید و تری جونز مبادرت به انجام این کار کرد.

دراین میان سوالی  که بلافاصله پس از این حرکت که بسیاری آن را توهین آمیز خوانده اند مطرح شده  این است که چرا که دولت مردان آمریکا ورسانه های این کشور واکنش خاصی به این موضوع نشان نداده اند وحتی در پی یک اقدام عذرخواهانه از این حرکت که منجر به جریحه دار شدن مسلمانان هم شده،برنیامده اند؟

این سوال در حالی ذهن بسیاری از اهالی رسانه را به خود مشغول کرده که برخی از تحلیل گران نه تنها این منفعل بودن رسانه های غربی را طبیعی عنوان می کنند بلکه به مقصر بودن ونقش این رسانه در این ماجرا تاکید دارند.

چرا که به عقیده آنها رسانه های خبری ودیگر رسانه های غربی  مانند هالیوود در چند سال اخیر با فعالیتهای ضد دینی وضد اسلامی خود آمادگی ذهنی خاصی نسبت به عمل قرآن سوزی برای افکار عمومی شهروندان غربی ایجاد کرده بودند.

صحبتهای این کارشناسان دراین زمینه در حالی به بحث عمومی رسانه ها تبدیل شده که پس از یازده سپتامبر وتا به امروز رسانه های غربی وبه ویژه آمریکایی،هجمه فوق العاده سنگی برعلیه مسلمانان به راه انداخته اند وحتی هالیوود حجم عظیمی از فیلمهای خود را به فیلمهای ضد اسلامی اختصاص داده ،فیلمهایی که درآن مسلمانان افرادی خشن و وحشی به تصویر کشیده می شوند که تنها به دنبال کشتار وخشونت هستند.

  در واقع هنگامی که در چندین سال اخیر شهروندان آمریکایی هر روز به موجهای روانی رسانه ای روبه رو می شوند که درآن مسلمانان افرادی با روحیه غیر انسانی به تصویر کشیده می شوند ،دیگر نمی توان انتظار داشت که آنها در مقابل توهین به مقدسات اسلامی واکنش خاصی نشان دهند.چرا که به دلیل تاثیرات فراوان ذهنی که قبلها از طریق تولیدات رسانه ای غربی دریافت کرده اند آمادگی انجام هر گونه جنایتبی برعیله مسلمانان را دارند وبرای آنها به نوعی توجیه پذیر سازی شده است.

دراین بین این موضوع آن چنان اهمیت دارد که برخی از کارشناسان سیاسی، خود دولتهای غربی را مسبب اصلی این توهین می دانند. چرا که به باور آنها جریانهای رسانه های گوناگون غرب در اختیار سیاسیون است وآنها در طول ده سال اخیر تلاشهای مضاعفی برای توجیه جنایت علیه مسلمانان کرده اند وظاهرا این مسئله درمورد موضوع قرآن سوزی جواب داده و موجب بی تفاوتی جامعه آمریکا به این مسئله شده است.

از سوی دیگر نباید از این مسئله هم غافل شد که یکی از ارکان اصلی دموکراسی لیبرال،آن طور که در تعریف تئوریک آمده احترام به عقاید دیگران تعریف شده، اما گویا رسانه ها وبرخی دولتمردان غربی در حرکت اخیر نشان داده اند که پایبندی چندانی به این مسئله ندارند وعملکرد آنها در مقابل قرآن سوزی که در عرف دیپلماتیک ودیپلماسی عمومی مصداق توهین آشکار به حقوق دیگر ادیان محسوب می شود نشان از تناقضات کلامی ورفتاری شدید آنها دارد.

با این شرایط  به نظر می رسد که در ماجرای اخیر بیش از آنکه حتی نقش خود تری جونز(کشیش مسیحی ) در رخ دادن این موضوع پر رنگ باشد نقش رسانه ها ولابی های خاص سیاسی غربی آشکار است.این عیان بودن صورت مسئله تا جایی از سوی کارشناسان مورد تاکید قرار گرفته که به عقیده آنها رسانه های غربی به دستور دستگاه سیاسی در حال آماده کردن بستر توهینهای بیشتری به مسلمانان ونمادهای مقدس آنها هستند.

 

 
پنج شنبه 21 ارديبهشت 1391برچسب:, :: 17:10 :: نويسنده : علی علیکرمی

در بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران برخی از موسسات و انتشاراتی ها در بخش های جنبی به ارائه خدمات به بازدیدکنندگان می پردازند که از جمله آن می توان به موسسه رسول آفتاب اشاره کرد. موسسه «رسول آفتاب» واقع در بخش «بیداری اسلامی» در نظر دارد تا فردا ساعت ۱۷ الی ۱۸ نشستی را با موضوع «شهدای هسته ای» برپا کند که از خانواده شهدای هسته‌ای اعم از خانواده شهید احمدی روشن، علی محمدی و شهریاری برای حضور در آن دعوت شده است. کتاب «من مادر مصطفی» نوشته رحیم مخدومی فردا در غرفه مؤسسه «رسول آفتاب» با حضور مادر شهید احمدی روشن رونمایی می‌شود. بیست و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از ۱۳ تا ۲۳ اردیبهشت در مصلای امام خمینی (ره) پذیرای علاقه‌مندان به کتاب و کتابخوانی است.

 
پنج شنبه 21 ارديبهشت 1391برچسب:, :: 17:2 :: نويسنده : علی علیکرمی

 
پنج شنبه 21 ارديبهشت 1391برچسب:, :: 16:59 :: نويسنده : علی علیکرمی

 
پنج شنبه 21 ارديبهشت 1391برچسب:, :: 16:57 :: نويسنده : علی علیکرمی

 
پنج شنبه 21 ارديبهشت 1391برچسب:, :: 16:56 :: نويسنده : علی علیکرمی

 
پنج شنبه 21 ارديبهشت 1391برچسب:, :: 16:53 :: نويسنده : علی علیکرمی

 
پنج شنبه 21 ارديبهشت 1391برچسب:, :: 16:51 :: نويسنده : علی علیکرمی

 
پنج شنبه 21 ارديبهشت 1391برچسب:, :: 16:50 :: نويسنده : علی علیکرمی

 

شاهرگ حیات جامعه در دستان معلمان!

 

روانشناسان در آستانه روز معلم:معلمان برای حضور در کلاس باید تا بالاترین حدممکن از قید درگیریهای معیشتی ومادی فارغ باشند در غیر این صورت نمی توان انتظار دانش آموز پروری آْن هم با جدیدترین متدهای آموزشی را داشت.

کانون تربیت اسلامی طی بیانیه‌ای به مناسبت هفته بزرگداشت مقام معلم بر ضرورت خودسازی اخلاقی و انقلابی و بصیرت سیاسی و اجتماعی معلمان تاکید کرده است.

بیانیه این کانون در حالی امروز منتشر شده  که هرساله روز ۱۱اردیبهشت از معلمان سراسر کشور طی مراسمی تقدیر به عمل می آید.دراین بین  نکته ای که همیشه مد نظر کارشناسان واهالی رسانه به ویژه آموزش قرار دارد وبا این فرا رسیدن این روز دوباره بازخوانی می شود این مطلب است که چرا که تقدیر وتشکر از معلمان تنها در همین روز محدود شده ومعلمان هنوز از جایگاهی که باید در فضای جامعه وآموزش کشورداشته باشند، برخوردار نیستند؟

درهمین راستا هم برخی براین باورند که در آستانه روز معلم می توان دوباره به این بحث که بارها چه در فضای رسانه وچه در فضای جامعه مطرح شده پرداخت.چرا که این موضوع به دلیل اهمیتی که در مباحث «جامعه سازی» و«جامعه پذیری» دارد وبه نوعی در گرو حیات اجتماعی جامعه است،باید  بارها وبارها  و تا زمانی که بتوان بخشی از مشکلات فعلی معلمان را حل کرد مورد بررسی برای دست یابی به راهکاری عملی قرار گیرد.

دکتر پرویز صفاری،جامعه شناس واستاد دانشگاه،درباره شرایط فعلی معلمان وجایگاه اجتماعی ۹۲۰ هزار فرهنگی رسمی وپیمانی که درآخرین آمارها اعلام شده به این مسئله اشاره دارد که وضعیت فعلی باید روز به روز ارتقا پیدا کند تا جایی که واقعا جایگاه معلمان در جامعه کاملا پرنمود وبرجسته شود.این استاد دانشگاه درباره فضای آموزشی کشور و ارتباط آن با  این موضوع می گوید:اگر به جوامع پیشرفته نگاهی بیاندازیم متوجه می شویم که دراین جوامع نهاد آموزش وپرورش از قدرتمندترین نهادهای کشور محسوب می شود وسالانه بودجه کلانی به آن اختصاص پیدا می کند .از طرف دیگر دریافتهای معنوی ومادی فرهنگیان هم دراین کشورها بسیار بالاست.البته این موضوع دلیل خاص خود را دارد.

پرویز صفاری درباره دلایل مشخص این توجه فوق العاده به آموزش وپرورش ومعلمان در برخی کشورها به این نکته اشاره می کند که:برای داشتن جامعه ای مطلوب وجامعه ای که درآن نسل جوان از همان دوران کودکی به سمت رشد علمی ،سوق پیدا کنند نیاز به سیستم آموزشی قوی داریم.برای  همین باید افراد قوی دراین سیستم آموزشی حضور پیدا کنند که دراین میان این معلمان هستند که نقش مهمی را برعهده خواهند داشت.از طرفی وقتی که معلمان از بعد معنوی ومادی تامین نشوند نمی توانند یافته وداشته های خود را براساس آخرین متدهای روز آموزشی به دانش آموزان انتقال دهند که این موضوع برابر است با عقب ماندگی وبی سوادی دانش آموزان ما!

صحبتهای این استاد دانشگاه درباره بایدهای تامین شرایط مطلوب معلمان در حالی بیان شده که در بسیاری از احادیث و روایت دینی اسلامی برنقش معلم تاکید فراوان صورت گرفته که  این موضوع لزوم بازخوانی دوباره حقوق معلمان را گوشزد می کند.

برخی روانشناسان هم در این باره براین موضوع همیشه تاکید دارند که روح معلم باید از دغدغه های مادی تا حد زیادی برای حضور در کلاس فارغ باشد.این فراغت روحی تنها محدود به حضور در کلاس و آرامش روانی برای آموزش نیست،بلکه معلمان باید برای به روز بودن شیوه های آموزشی خود هم در خارج از کلاس وقت بگذارند واین موضوع در شرایطی صورت خواهد پذیرفت که معلم هم از لحاظ مادی ومعنوی احساس آرامش داشته باشد.

 

صفاری،درباره بحث آرامش مادی به حقوق خوب معلمان در بسیاری از کشورها اشاره می کند.به اعتقاد او معلمان باید برای قرار گرفتن در جایگاه حقوق اجتماعی وافزایش پرستیژ شغل معلمی از حقوق مادی خوبی برخوردار باشند.همچنین به باور این کارشناس اجتماعی رسانه ها باید روز به روز براین حقوق معلمان تاکید کرده وحتی به نوعی به ارتقا دهنده جایگاه معلمان تبدیل شوند واز هر گونه رفتار که منجر به کاهش جایگاه معلمی وتدریس می شود به شدت خودداری کنند.چرا که اهمیت این جایگاه با توجه به اینکه مامن آموزشی کشور محسوب می شود آنقدر مهم است که باید به آن توجه ویژه داشت. 

 

 

 


 
پنج شنبه 21 ارديبهشت 1391برچسب:, :: 16:49 :: نويسنده : علی علیکرمی

 
پنج شنبه 21 ارديبهشت 1391برچسب:, :: 16:46 :: نويسنده : علی علیکرمی

همه ی دوستای قدیمی و جدید ، اینور آبیا و اونور آبیا

سلام سلام سلام

از همون اول سال تصمیم گرفتم یه پست بنویسم درمورد خرید، اونم از نوع کالای ایرانی! امسال تصمیم گرفتیم که سعی کنیم تمام خریدهایی رو که انجام میدیم از محصولات ایرانی باشه ، به خاطر همون بحث حمایت از کالای ایرانی.

خب راستش این موضوع اول به نظرم ساده میومد ، ولی بعد از مدتی احساس کردم که  تغییر سبک خرید اونقدرها هم که فکر میکنم ساده نیست. البته یکی از دلایل اصلیش این هست که ما معمولاً محصولات با کیفیت ایرانی رو نمیشناسم یا بهشون اطمینان نداریم که بخوایم اونا رو جایگزین محصولاتی کنیم که قبلاً تست کردیم و بهشون عادت داریم. گفتم این موضوع رو با شما در میون بزارم تا هر کی هر جنس ایرانی رو که استفاده کرده و از کیفیتش راضی بوده رو تو قسمت نظرات بگه ( اعم از لوازم خانگی ، پوشاک ،لوازم  برقی ، محصولات بهداشتی و آرایشی و گوشی موبایل و خلاصه هر چیزی که میتونه جزء سبد خرید خانواده باشه ) تا بتونیم یه لیست از کالاهای خوب و مناسب ایرانی که قبلاً امتحان خودشون رو پس دادن و مصرف کننده ها ازشون راضی بودن رو داشته باشیم،  بعد از اینکه نظراتتون کامل شد لیست پیشنهادیتون رو توی یه پست جداگانه مینویسم  ، انشالله که به درد کسایی که تصمیم گرفتن در حد توان خودشون به اقتصاد کشورشون کمک کنن و کالای ایرانی بخرن ، بخوره.

به عنوان اولین نفر  تجربه ی خودمو مینویسم؛ من خیلی وقت بود از ضد آفتاب بیودرما استفاده میکردم اما امسال یه ضد آفتاب ایرانی گرفتم که خیلی ازش راضی ام ، مارک دکتر ژیلا 95% ، بقیه ی ضد آفتابهای این مارک به نظرمن معمولیه ، اما این جدیدش خیلی عالیه و خیلی خوب روی پوست میخوابه و با گرما و عرق هم شرّه نمیکنه، من این ضد آفتاب رو جایگزین قبلی کردم و خیلی راضی ام.

درباره ی آدامس هم من قبلاً از اربیت استفاده میکردم که یه چیزایی در موردش شنیدم که خیلی ناراحت شدم. الان "وایت" استفاده میکنم، هم ایرانیه و هم کیفیتش خوبه و من کاملاً راضی ام.

حالا یه سوال : کسی "صابون بدن حاوی کِرِم" ایرانی میشناسه که به درد "پوستهای خشک" بخوره ، من قبلاً از صابون داو استفاده میکردم و واقعاً دیگه هیچ نیازی به لوسیونهای مرطوب کننده نداشتم ، به جای اون صابون ایرانی خوبی نمیشناسم ، کسی اگه میشناسه کمک کنه.

 
پنج شنبه 21 ارديبهشت 1391برچسب:, :: 16:45 :: نويسنده : علی علیکرمی

باز آقا محضرت عرض ارادت میکنیم
آسمان را روشن از شمع ولایت میکنیم


گفته ای تولید ملی، گفته هایت روی چشم!
باز از سرمایه و از کار ایرانی حمایت میکنیم


ما پر از کار مضاعف ،همت افزون تریم
باجهاد اقتصادی، خرق عادت میکنیم


بازهم چشمان دنیا خیره بردستان ماست
چشم دنیا را به دست خود هدایت میکنیم


کشور ما با فروغ احمدی روشن شده
گفتمان را، گفتمان عشق و ایثار و شهادت می کنیم


سال نو تفسیر این بیداری اسلامی است
برتمام خاک دنیا ما سرایت میکنیم


پرچم عدل خمینی دست مهدی(عج) میدهیم
ماجهان را پر ز تکبیر عدالت می کنیم

 
دو شنبه 28 فروردين 1391برچسب:, :: 20:28 :: نويسنده : علی علیکرمی

یک کهکشان شکوفه گیلاس
نقشی کشیده بود بر آن نیلگون پرند
شعری نوشته بود بر آن آبی بلند
موسیقی بهار
چون موجی از لطافت شادی نشاط نور
در صحنه فضا مترنم بود
تالار دره راه
تا انتهای دامنه می پیمود
هر ذره وجود من از شور و حال مست
بر روی این ترنم رنگین
آغوش می گشود
اردیبهشت و دره دربند
تا هر کجا بود مسیر نگاه گل
بام و هوا درخت زمین سبزه راه گل
تا بی کران طراوت
تا دلبخواه گل
با این که دست مهر طبیعت ز شاخسار
گل می کند نثار
در پهنه خزان زده روح این دیار
یک لب خنده بازنبینم درین بهار
یک دیده بی سرشک نیابی به رهگذر
ایا من این بهشت گل و نور و نغمه را
نادیده بگذرم
یک کهکشان شکوفه گیلاس را دریغ
باید ز پشت پرده ای از اشک بنگرم

 

 
دو شنبه 28 فروردين 1391برچسب:, :: 20:28 :: نويسنده : علی علیکرمی
مي خواستم شعري براي جنگ بگويم
ديدم نمي شود
ديگر قلم زبان دلم نيست گفتم:
بايد زمين گذاشت قلم ها را
ديگر سلاح سرد سخن كارساز نيست
بايد سلاح تيزتري برداشت
بايد براي جنگ
از لوله تفنگ بخوانم
با واژه فشنگ
مي خواستم
شعري براي جنگ بگويم
شعري براي شهر خودم- دزفول -
ديدم كه لفظ ناخوش موشك را
بايد به كار برد
اما
موشك
زيبايي كلام مرا مي كاست
گفتم كه بيت ناقص شعرم
از خانه هاي شهر كه بهتر نيست
بگذار شعر من هم
چون خانه هاي خاكي مردم
خردوخراب باشدو خون الود
بايد كه شعر خاكي و خونين گفت
بايد كه شعر خشم بگويم
شعر فصيح فرياد
- هرچند ناتمام-
گفتم:
در شهر ما
ديوارها دوباره پر از عكس لاله هاست
اينجا وضعيت خطر گذرا نيست
اژير قرمز است كه مي نالد
تنها ميان ساكت شبها
بر خواب ناتمام جسدها
خفاشهاي وحشي دشمن
حتي ز نور روزنه بيزارند
بايد تمام پنجره ها را
با پرده هاي كور بپوشانيم
اينجا
ديوار هم
ديگر پناه پشت كسي نيست
كاين گور ديگري است كه استاده است
در انتظار شب
ديگر ستار گان را
حتي
هيچ اعتماد نيست
شايد ستاره ها
شبگردهاي دشمن ما باشند
اينجا
حتي
از انفجار ماه تعجب نمي كنند
اينجا
تنها ستارگان
از برجهاي فاصله مي بينند
كه شب چقدر موقع منفوري است
اما اگر ستاره زبان مي داشت
چه شعرها كه از بد شب مي گفت
گويا تر از زبان من گنگ
اري
شب موقع بدي است
هر شب تمام ما
با چشمهاي زل زده مي بينيم
عفريت مرگ را
كابوس آشناي شب كودكان شهر
هر شب لباس واقعه مي پوشد
اينجا:
هر شام خا مشانه به خود گفتيم
شايد
اين شام،شام آخر ما باشد

اينجا
هر شام خامشانه به خود گفتيم
امشب
در خانه هاي خاكي خواب آلود
جيغ كدام مادر بيدار است
كه در گلو نيامده مي خشكد؟
اينجا
گاهي سر بريده ي مردي را
تنها
بايد ز بام دور بياريم
تا در ميان گور بخوابانيم
يا سنگ و خاك وآهن خونين را
وقتي به چنگ و ناخن خود مي كنيم
در زير خاك گل شده مي بينيم:
زن روي چرخ كوچك خياطي
خاموش مانده است
اينجا سپور هر صبح
خاكستر عزيز كسي را
همراه ميبرد
اينجا براي ماندن
حتي هوا كم است
اينجا خبر هميشه فراوان است
اخبار بارهاي گل و سنگ
بر قلبهاي كوچك
در گورهاي تنگ
اما
من از درون سينه خبر دارم
از خانه هاي خونين
از قصه ي عروسك خون آلود
از انفجار مغز سري كوچك
بر با لشيكه مملو روياهاست
- - روياي كودكانه ي شيرين
از آن شب سياه
آن شب كه در غبار
مردي به روي جوي خيابان خم بود
با چشمهاي سرخ و هراسان
دنبال دست ديگر خود مي گشت
باور كنيد
من با دو چشم مات خودم ديدم
كه كودكي ز ترس خطر تند مي دويد
اما سري نداشت
لختي دگر به روي زمين غلتيد
و ساعتي دگر
مري خميده پشت و شتابان
سر را به ترك بند دو چرخه
سوي مزار كودك خود مي برد
چيزي درون سينه ي او كم بود....
اما
اين شانه هاي گرد گرفته
چه ساده و صبور
وقت وقوع فاجعه مي لرزند
اينان
هر چند
بشكسته زانوان و كمر هاشان
استاده اند فاتح و نستوده
- بي هيچ خان و مان
در گوششان كلام امام است
- فتواي استقامت و ايثار-
بر دوششان درفش قيام است

باري
اين حرفها داغ دلم را
ديوار هم توان شنيدن نداشته است
آيا تو را توان شنيدن هست؟
ديوار
ديوار سرد و سنگي سيار
آيا رواست مرده بماني
در بند انكه زنده بماني؟
نه
بايد گلوي مادر خود را
از بانگ رود رود بسوزانيم
تا بانگ رود رود نخشكيده است
بايد سلاح تيز تري برداشت
ديگر سلاح سرد سخن كارساز نيست...

 
دو شنبه 28 فروردين 1391برچسب:, :: 20:28 :: نويسنده : علی علیکرمی

می­رسد از خاک مستان، استخوانی بی­پلاک                 

                                              پیشوازی می­شود از میهمانی بی­پلاک

من نمی­دانم کدامین شهر دارد این چنین؟                    

                                              میهمانی آسمانی، آسمانی بی پلاک

ابر دل، دف می­زند از شوق و بارانی شود

                                        در سماعی جاودان است، جان­فشانی بی­پلاک    

در جهان سرخ­رگ­ها نام پاکش می­رود

                                          جاودان است این جهان از جاودانی بی­پلاک

شانه می­لرزد از این باری که بر دوشش نشست

                                         شانه خم شد یا شکست از قهرمانی بی­پلاک

مادری با گریه­هایش دست بر تابوت زد

                                        کاش این باشد پسر جانم، جوانی بی­پلاک   

عاشقان! در این بیابان، شکر این نعمت کنید!

                                      قبر او باشد نگهبان، مهربانی بی­پلاک
 
دو شنبه 28 فروردين 1391برچسب:, :: 20:28 :: نويسنده : علی علیکرمی

یا از شکفتن حمایت کنیم
و با   لاله
تجدید بیعت کنیم
و اینک شهیدان و میراث خون
و اینک دل ما اسیر جنون
تغافل نصیبان جا مانده ایم
و شرمنده لاله ها مانده ایم
اسیر زمینیم و در بند خویش
و هر روز غافل تر از روز پیش!
سوال شهیدان ز ما روشن است
جوابی نداریم اما به دست!
پس از ما چه کردید،جاماندگان؟
ز فیض شهادت، جداماندگان؟
پس از ما کنار خدا مانده اید؟
هوادار آیینه ها مانده اید؟
پس از ما، شمایان بلا دیده اید؟
و یا جرعه ای زهر نوشیده اید؟
پس از ما به "تزویر" لا گفته اید؟
به پیر حقیقت، "بلی" گفته اید؟
پس از ما،شهید ولایت شدید؟
و یا پیش مرگ امامت شدید؟
پس از ما چه شد عهدتان با علی(ع)؟
چه شد عهدتان با امام و "ولی
بگوئید پاسخ، برای خدا
چه کردید، ای ماندگان، بعد ما؟!
دل ماست شاید، سزاوار تیغ
دریغ و دریغ و دریغ و در
یغ

 
دو شنبه 28 فروردين 1391برچسب:, :: 20:28 :: نويسنده : علی علیکرمی

بیا در کوچه باغ شهر احساس
شکست لاله را جدی بگیریم

اگر نیلوفری دیدیم زخمی
برای قلب پر دردش بمیریم

بیا در کوچه های تنگ غربت
برای هر غریبی سایه باشیم

بیا هر شب کنار نور یک شمع
به فکر پیچک همسایه باشیم

بیا ما نیز مثل روح باران
به روی یک رز تنها بباریم

بیا در باغ بی روح دلی سرد
کمی رویا ی نیلوفر بکاریم

بیا در یک شب آرام و مهتاب
کمی هم صحبت یک یاس باشیم

اگر صد بار قلبی را شکستیم
بیا یک بار با احساس باشیم

بیا به احترام قصه عشق
به قدر شبنمی مجنون بمانیم

بیا گه گاه از روی محبت
کمی از درد لیلی بخوانیم

بیا از جنگل سبز صداقت
زمانی یک گل لادن بچینیم

کنار پنجره تنها و بی تاب
طلوع آرزوها را ببینیم

بیا یک شب به این اندیشه باشیم
چرا این آبی زیبا کبود است

شبی که بینوا می سوخت از تب
کنار او افق شاید نبوده ست

بیا یک شب برای قلبهامان
ز نور عاطفه قابی بسازیم

برای آسمان این دل پاک
بیا یک بار مهتابی بسازیم

بیا تا رنگ اقیانوس آبیست
برای موج ها دیوانه باشیم

کنار هر دلی یک شمع سرخست
بیا به حرمتش پروانه باشیم

بیا با دستی از جنس سپیده
زلال اشک از چشمی بشوییم

بیا راز غم پروانه ها را
به موج آبی دریا بگوییم

بیا لای افق های طلایی
بدنبال دل ماهی بگردیم

بیا از قلبمان روزی بپرسیم
که تا حالا در این دنیا چه کردیم

بیا یک شب به این اندیشه باشیم
به فکر درد دلهای شکسته

به فکر سیل بی پیایان اشکی
که روی چشم یک کودک نشسته

به فکر سیل بی پایان اشکی
که روی چشم یک کودک نشسته

به فکر اینکه باید تا سحرگاه
برای پیوند یک شب دعا کند

ز ژرفای نگاه یک گل سرخ
زمانی مرغ آمین را صدا کرد

به او یک قلب صاف و بی ریا داد
که در آن موجی از آه و تمناست

پر از احساس سرخ لاله بودن
پر از اندوه دلهای شکیباست

بیا در خلوت افسانه هامان
برای یک کبوتر دانه باشیم

اگر روزی پرستو بی پناهست
برای بالهایش لانه باشیم

بیا با یک نگاه آسمانی
ز درد یک ستاره کم نماییم

بیا روزی فضای شهرمان را
پر از آرامش شبنم نماییم

بیا با بر گ های گل سرخ
به درد زنبقی مرهم گذاریم

اگر دل را طلب کردند از تو
مبادا که بگویی ما نداریم

بیا در لحظه های بی قراری
به یاد غصه مجنون بخوابیم

بیا دلهای عاشق را بگردیم
که شاید ردی از قلبش بیابیم

بیا در ساحل نمناک بودن
برای لحظه ای یکرنگ باشیم

بیا تا مثل شب بوهای عاشق
شبی هم ما کمی دلتنگ باشیم

کنار دفتر نقاشی دل
گلی از انتظار سرخ رویید

و باران قطره های آبیش را
به روی حجم احساس پاشید

اگر چه قصه دل ها درازست
بیا به آرزو عادت نماییم

بیا با آسمان پیمان ببندیم
که تا او هست ما هم با وفاییم

بیا در لحظه سرخ نیایش
چو روح اشک پاک و ساده باشیم

بیا هر وقت باران باز بارید
برای گل شدن آماده باشیم

 
دو شنبه 28 فروردين 1391برچسب:, :: 20:28 :: نويسنده : علی علیکرمی
فرزند سید عباس متولد 1344 تهران و اصالتاً تبریزی است. در سال66عملیات کربلای 8در شلمچه به شهادت رسید.

در 6سالگی پدر را از دست داد و چون تک پسر خانواده بود علاوه بر تحصیل، بار مسئولیت خانواده نیز بر عهده او افتاد و تن به کار داد و توانست خواهرانش را در ازدواج یاری دهد. 

او در خیابان ایران میدان شهدا و در محله‌ای مذهبی زندگی می‌کرد. مسجد حاج آقا ضیاء آبادی (علی بن موسی الرضا(ع) ) مأمن همیشگی‌اش بود. اگر چه او از بچگی نمی‌شناختم اما از سال 63رفاقتمان شدیدتر شد. وی دائماً به منطقه می‌رفت و من از سال 65به او ملحق شدم و از نزدیک همراهیش نمودم. او فرمانده آ ر پی چی زنهان گردان عمار در لشکر 27 حضرت رسول (ص) بود.

احمد مثل خیلی از شهدای دیگه بود. به مادرش احترام می‌گذاشت، به نماز اول وقت اعتقاد داشت، نماز شبش ترک نمی‌شد. همیشه غسل جمعه می‌کرد. سوره‌ی واقعه رو می خوند و... اما این که چرا مزارش خوشبو شده و دو سه بار هم که سنگش رو عوض کردن باز هم خیلی از نیمه شب‌ها خصوصاً تابستون‌ها فضا رو معطر می‌کند به نظر من یه دلیلی داره... 

سید احمد یه مادر داره که هنوزم زنده است. خدا حفظش کند. خیلی مؤمنه واهل دله. معروف بود که تو قنوت نماز از لباش آبی می‌ریخت که معطر بود. بعضی از زن‌ها می‌گفتند ما با چشم خودمون این مسئله رو دیدیم. امّا یه عده اونقدر با طعنه و کنایه‌ها شون پیرزن رو اذیت کردن که بنده‌ی خدا گوشه‌نشین شده ... 
فکر می‌کنم خدا خواست با خوشبو کردن مزار احمد قدرتش رو به اون‌ها نشون بده ... تازه خیلی‌ها هم از احمد حاجت می‌گیرن.

 
دو شنبه 28 فروردين 1391برچسب:, :: 20:28 :: نويسنده : علی علیکرمی
بسم ا... الرحمن الرحیم


ستایش خدای را که ما را به دین خود هدایت نمود و اگر ما را هدایت نمی کردما هدایت نمی شدیم السلام علیک یا ثارا... ای چراغ هدایت و کشتی نجات ، ای رهبر آزادگان ، ای آموزگار شهادت بر حران ای که زنده کردی اسلام را با خونت و با خون انصار و اصحاب باوفایت ای که اسلام را تا ابد پایدار و بیمه کردید . ( یا حسین دخیلم ) آقا جانم وقتی که ما به جبهه می رویم به این نیت می رویم که انتقام آن سیلی که آن نامردان برروی مادر شیعیان زده برای انتقام آن بازوی ورم کرده میرویم برای گرفتن انتقام آن سینه سوراخ شده می رویم . سخت است شنیدن این مصیبتها خدایا به ما نیرویی و توانی عنایت کن تا بتوانیم برای یاری دینت بکار ببندیم . خدایا به ما توفیق اطاعت و فرمانبرداری به این رهبر و انقلاب عنایت بفرما . خدایا توفیق شناخت خودت آنطور که شهداء شناختند به ما عطا فرما و شهداء را از ما راضی بفرما و ما را به آنها ملحق بفرما .

خدایا عملی ندارم که بخواهم به آن ببالم ، جز معصیت چیزی ندارم و ا... اگر تو کمک نمی کردی و تو یاریم نمی کردی به اینجا نمی آمدم و اگر تو ستارالعیوبی را بر می داشتی میدانم که هیچ کدام از مردم پیش من نمی آمدند ، هیچ بلکه از من فرار می کردند حتی پدر و مادرم . خدایا به کرمت و مهربانیت ببخش آن گناهانیکه مانع از رسیدن بنده به تو می شود . الهی العفو...

بر روی قبرم فقط و فقط بنویسید ( امام دوستت دارم و التماس دعا دارم ) که میدانم بر سر قبرم می آید.

سید احمد پلارک
ظهر عاشورا 24/6/1365

 

صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 19 صفحه بعد