بصیرت از دیدگاه رهبری، بیداری اسلامی
بیداری اسلامی و حمایت از جنبش 99%
درباره وبلاگ


این وبلاگ بر آن هست تا جنبش بیداری اسلامی در سراسر دنیا را حمایت کند پس با ما همراه باشید.

پيوندها
افزایش تضمینی بازدید - افزایش پیج رنک
چاپار
سنگر دفاع از آرمانها
دانلود رایگان
ردیاب خودرو

تبادل صحبتهای ناگفته
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان بصیرت از دیدگاه رهبری، بیداری اسلامی و آدرس ellahi.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.









ورود اعضا:

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:

برای ثبت نام در خبرنامه ایمیل خود را وارد نمایید




آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 6
بازدید دیروز : 32
بازدید هفته : 91
بازدید ماه : 274
بازدید کل : 60749
تعداد مطالب : 181
تعداد نظرات : 5
تعداد آنلاین : 1



Alternative content


فال امروز


<-PollName->

<-PollItems->

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service

نويسندگان
علی علیکرمی

آخرین مطالب
<-PostTitle->


 
سه شنبه 23 اسفند 1390برچسب:, :: 16:35 :: نويسنده : علی علیکرمی

در جامعه امروزی ما، متاسفانه فاصله بین بلوغ جنسی و بلوغ اقتصادی پسرها در خوشبینانه ترین نگاه چیزی حدود ده تا پانزده سال است. تصور کنید پسری که در سن هجده نوزده سالگی وارد دانشگاه می‌شود حداقل پنج سال طول می‌کشد تا لیسانس خود را بگیرد و تازه وارد جمع انبوه بیکاران لیسانسه بشود. از اینرو باید سه تا چهارسال وقت بگذارد تا در آزمون فوق قبول شود و دوره کارشناسی ارشد خود را به اتمام برساند تازه آنوقت است که باید یکسال و اندی خدمت مقدس سربازی را زیر پرچم بگذراند. طبیعتاً کار کردن جسته گریخته وی در دوران دانشجویی نه تنها چندان پولی را به جیبش واریز نمیکند، بلکه تمرکز او را از درس و پژوهش و تحقیق دور میکند. برای همین دانشگاه و دانشجوی ما میشود همینه که الان است: کلاس بیا، حفظ کن، امتحان بده، مدرک بگیر، برو تو جامعه خوش باش!! تازه مخارج سنگین زندگی در دوران دانشجویی هم هست؛ خصوصاً برای کسانی که از شهرستان آمده‌اند و ساکن تهران شده‌اند!

حال بگویید یک پسر 25 ساله، با دغدغه اشتغال و سربازی، رودررو با فشار درسهای دانشگاه، فشار اقتصادی زندگی، و مهمتر از همه رودررو با جامعه ای مملو از مظاهر گناه و شهوت! چه باید بکند!؟ اگر دانشگاهها را تفکیک جنسیتی کردیم، با خیابونها و کوچه های شهر چه خواهیم کرد؟

دنیایی که روبروی پسر جوان امروزی ماست چیست؟ ازدواج چقدر در دسترس دانشجوی پسری است که در دیگ جوشان جوانی پخته شده و به بلوغ جنسی رسیده اما تا بلوغ اقتصادی راهی بس دراز در پیش دارد؟ سیصد و سیزده سکه مهریه حد متعارف رو به پایین جامعه امروز ماست. این یعنی 250 میلیون تومان! مسکن متری دو میلیون تومان، یعنی یک لانه پنجاه متری، صد میلیون تومان!! اجاره مسکن ماهی هفتصد هشتصد هزار تومان!! هزینه مراسم عروسی از جمله تالار و آرایشگاه و لباس عروس و ... هم بماند سرجای خودش. راستی.. بی انصاف نباشیم. دانشگاهها به دانشجویان خود با ضمانت ضامن معتبر تا سیصد هزار تومان وام میدهند!!

تمام اینها مشکلات دانشجویان پسر است که میتوان برای دانشجویان دختر هم از جنسی دیگر متصور آن بود. بنابراین وضع فعلی بی حجابی و فساد و اعتیاد در بین جوانان ما خیلی جای تعجب ندارد. گرچه رعایت تقوا و توصیه جوانان به رعایت عفت و دینداری در کاهش گناه موثر است. اما این تمام راه حل نیست و  آدم گرسنه غذا میخواهد !!

برای این مشکل هر کسی راه حلی را ارائه میدهد. عده ای اعتقاد دارند : باید فرهنگ ازدواج ساده و ارزان را در جامعه جا بیاندازیم که با این همت کمرشکن و دهان باز کن!! صداوسیما و متولیان فرهنگی آموزشی کشور در ترویج این فرهنگ پسندیده، شاید ثمراتش به نوه و نتیجه ما برسد.

عده ای هم معتقدند: باید ازدواج موقت را تحت ضوابطی که راه سو استفاده را ببندد ترویج کنیم. البته با توجه به فرهنگ موجود این روش قطعا خطراتی را هم به همراه خواهد داشت.

 

 
سه شنبه 23 اسفند 1390برچسب:, :: 10:41 :: نويسنده : علی علیکرمی

 
سه شنبه 23 اسفند 1390برچسب:, :: 10:40 :: نويسنده : علی علیکرمی

 
سه شنبه 23 اسفند 1390برچسب:, :: 10:36 :: نويسنده : علی علیکرمی

 
سه شنبه 23 اسفند 1390برچسب:, :: 10:34 :: نويسنده : علی علیکرمی

 
سه شنبه 23 اسفند 1390برچسب:, :: 10:32 :: نويسنده : علی علیکرمی

 
سه شنبه 23 اسفند 1390برچسب:, :: 10:27 :: نويسنده : علی علیکرمی


پيكر مرحوم آيت الله محمدعلي العمري رهبر شيعيان عربستان  پس از نماز صبح در مدينه منوره تشييع شد.
به گزارش فارس، علامه العمري رهبر شيعيان عربستان كه روز سه شنبه در 100 سالگي درگذشت از شاگردان علامه نائيني و آيت الله سيدابوالحسن اصفهاني بود و با وجود تحمل 45 سال زندان در زندان هاي آل سعود، از انقلاب اسلامي ايران و شيعيان لبنان حمايت مي كرد.
وي كه در ميان عربستاني ها به عنوان «پدر روحاني شيعيان» خوانده مي شود، سال 1911 ميلادي (1332 هجري قمري) در مدينه منوره به دنيا آمد. 16 ساله بود كه به امر پدرش شيخ علي بن احمد العمري وارد حوزه علميه نجف اشرف شد.
شيخ العمري در طول حضور 20 ساله در حوزه علميه نجف از محضر استاداني چون آيت الله محمدرضا مظفر، آيت الله محمد حسين مظفر، آيت الله محمد جواد مغنيه، آيت الله سيد مسلم حلي، آيت الله محمد تقي آل صادق، سيد باقر الشخص، شيخ محمد تقي فقيه، آيت الله شيخ حسين حلي و همچنين مراجع بزرگ شيعه، آيت الله العظمي نائيني و آيت الله سيدابوالحسن اصفهاني بهره جست.
شيخ العمري كه اكثر حجاج ايراني زائر قبر نوراني پيامبر اكرم(ص) پشت سر او در مسجد شيعيان مدينه نماز خوانده اند، در طول بيش از 60 سال حضور خود خدمات اجتماعي و ديني بسياري به اقليت شيعه مدينه ارائه داد. در مزرعه آيت الله محمدعلي العمري، مسجد شيعيان و نيز دفتر كار وي قرار دارد و اين مسجد هر روزه پذيراي تعداد زيادي از زوار شيعه ايراني است كه معمولا شب ها به مسجد شيعيان عربستان مي روند و صداي «اشهد ان عليا ولي الله» را در غربت مدينه مي شنوند. ابوطالب يكي از شيعيان منطقه نخاوله در اين باره مي گويد: «معروف ترين بخش منطقه نخاوله حسينيه شيعيان است كه در ميان مزرعه اي معروف به مزرعه شيخ عمري محصور شده است و آيت الله محمدالعمري به نوعي سرپرستي شيعيان اين شهر را بر عهده داشتند.»
عباس از ديگر شيعيان منطقه نخاوله نيز از علاقه شيعيان اين منطقه به شيخ العمري گفته و مي افزايد: «حسينيه پيشين شيخ العمري در نزديكي مسجد النبي(ص) قرار داشت و او با دست خود آن حسينيه را در نزديكي حرم پيامبر (ص) و قبرستان بقيع ساخت و نگهداري كرد اما چون آن مكان را به بهانه ساخت خيابان تخريب كردند در قسمت حاشيه اي شهر مدينه و در جوار نخلستان ها سكني گزيد.»
اين عالم شيعي عربستان مثل ديگر شيعيان اين كشور از دست دستگاه وهابي سعودي در امان نبود و 45 سال از عمرش را در زندان هاي وهابيون عربستان سپري كرد و چند سال پس از پيروزي شكوهمند انقلاب اسلامي ايران، از زندان آزاد شد

 
سه شنبه 23 اسفند 1390برچسب:, :: 10:26 :: نويسنده : علی علیکرمی

به گزارش واحد مرکزي خبر به نقل از شبکه تلويزيوني سي ان ان ، تام فورمن گفت:« نظامي آمريکايي نيمه شب يکشنبه با تيراندازي به سمت افغانها، شانزده غيرنظامي افغان را در خانه هايشان به قتل رساند. اين اقدام نظامي مذکور آمريکايي با واکنشهاي زيادي مواجه شده است. نظامي مذکور از جمعي نيروهاي پايگاه نظامي لوئيس مک کورد بود.
پايگاه نظامي فوق بسيار بزرگ است بطوريکه حدود يکصد هزار نظامي و نيروي اداري وزارت دفاع آمريکا، پنتاگون ، در آن حضور دارند و خدمت مي کنند.
از مدتها قبل درباره مشاهده موارد متعدد وگوناگوني از مشکلات روحي و رواني در اين پايگاه نظامي مطالب منتشر شده بود.ناهنجاريهاي نظاميان آمريکايي در اين پايگاه زياد است. در داخل آمريکا نيز درخواستهاي زيادي مطرح شده بود مبني بر اينکه تحقيقاتي در خصوص اوضاع جاري در اين پايگاه نظامي انجام شود. ميزان خودکشي در اين پايگاه نظامي آمريکايي نيز زياد است.
سال گذشته نيز يک نظامي ديگر آمريکايي که از همين پايگاه بود و غيرنظاميان افغان را کشته بود مجرم شناخته شد. به هرحال، بايد انجام تحقيقات مشخص شود که اوضاع واقعا در اين پايگاه به چه صورت بوده است و براي حل مشکلات نظاميان آمريکايي در اين مکان بايد چه کار شود.»

 
سه شنبه 23 اسفند 1390برچسب:, :: 10:24 :: نويسنده : علی علیکرمی

 
سه شنبه 23 اسفند 1390برچسب:, :: 10:23 :: نويسنده : علی علیکرمی