بصیرت از دیدگاه رهبری، بیداری اسلامی
بیداری اسلامی و حمایت از جنبش 99%
درباره وبلاگ


این وبلاگ بر آن هست تا جنبش بیداری اسلامی در سراسر دنیا را حمایت کند پس با ما همراه باشید.

پيوندها
افزایش تضمینی بازدید - افزایش پیج رنک
چاپار
سنگر دفاع از آرمانها
دانلود رایگان
ردیاب خودرو

تبادل صحبتهای ناگفته
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان بصیرت از دیدگاه رهبری، بیداری اسلامی و آدرس ellahi.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.









ورود اعضا:

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:

برای ثبت نام در خبرنامه ایمیل خود را وارد نمایید




آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 72
بازدید دیروز : 124
بازدید هفته : 355
بازدید ماه : 343
بازدید کل : 57596
تعداد مطالب : 181
تعداد نظرات : 5
تعداد آنلاین : 1



Alternative content


فال امروز


<-PollName->

<-PollItems->

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service

نويسندگان
علی علیکرمی

آخرین مطالب
<-PostTitle->


 
پنج شنبه 21 ارديبهشت 1391برچسب:, :: 17:20 :: نويسنده : علی علیکرمی

 

 

 

برخی کارشناسان بین المللی تشکیل بخش ویژه ایران در پنتاگون را سندی برای اثبات ادعای ایران درباره ترورهای دانشمندان هسته ای اش می دانند.

 

 

 

 

روزنامه نیویورک تایمز در گزارشی از تصمیم جدید  وزارت دفاع آمریکا برای تشکیل سرویس اطلاعاتی تازه‌ای با تمرکز بر ایران و چین خبر داده است.برمبنای این گزارش نیویورک تایمز شماری از افسران ارشد سازمان CIA در حال جمع آوری اطلاعات دراین باره هستند.

این خبر نیویورک تایمز در حالی به تازگی انتشار پیدا کرده که قبل از آن ایران نسبت به عملکرد جاسوسی غرب اعتراض داشته ،اعتراضی که پس از ترورهای دانشمندان هسته ای ایران وبه ویژه احمدی روشن که آخرین آنها بود شدت گرفته است.علاوه براین در چندماه اخیر ایران صراحتا اعلام داشته که تصمیم به شکایت از سیستمهای جاسوسی غرب به ویژه اسرائیل وآمریکا به مجامع بین المللی را دارد.

دراین میان براساس آنچه که در گزارش جدید نیویورک درباره تشکیل "بخش ویژه ایران در پنتاگون"آمده این بخش در حال حاضر تلاش دارد تا با جمع آوری کارشناسان ارشد مسائل خاورمیانه به علاوه افسران نظامی سابقه دار دراین حوزه،قدرت اطلاعاتی بیشتری در مورد ایران به دست آورد.آن چنان که در همین گزارش این روزنامه آمریکایی به نقل از یک مقام آمریکایی که خواسته نامش فاش نشود به بحث اختصاص هزینه های قابل توجه به این بخش تاچندماه آینده خبر داده است.

همچنین براساس اظهارات این مقام آمریکایی بسیاری از اعضای بخش ویژه ایران در پنتاگون افرادی هستند که در حال حاضر در بخشی از سازمان سیا با عنوان«خانه ایران» مشغول به کار هستند که این موضوع نشان از تدابیر گسترده پنتاگون دراین بخش دارد.

 

بخش دیگری از خبرها هم حاکی از بازگشت ژنرال مایکل فلین به این بخش دارد.فلین که در سال ۲۰۱۰ زمانی که در سمت افسر ارشد اطلاعاتی آمریکا در افغانستان خدمت می‌کرد در مسائل خاورمیانه واز جمله ایران تسلط خاصی دارد.

دراین میان با توجه به حضور مایکل فلین وخبرهای تاسیس این بخش در پنتاگون برخی از کارشناسان به این موضوع به عنوان سندی برای اثبات ادعای ایران نگاه می کنند.این دست از کارشناسان براین باورند که انتشار این خبر می تواند مدرکی به سود  ایران باشد تا این کشوربتواند ادعای خود در مورد دخالت سیستمهای جاسوسی غرب در ترور دانمشندان هسته ای اش را در مجامع بین المللی به اثبات برساند.

همچنین به باور برخی دیگر از صاحب نظران خاورمیانه تصویب هزینه های چندین میلیون دلاری برای «بخش ویژه ایران در پنتاگون» نشان می دهد که آمریکا برای آینده در ایران برنامه های خاصی را دنبال می کند.برنامه هایی که نیاز به همکاری دو بخش «خانه ایران» در سیا و«بخش ویژه ایران» در پنتاگون دارد.از سوی دیگر با توجه به این خبرها وجدیدترین اقدامات نهادهای نظامی-امنیتی آمریکا این سول در ذهن تحلیل گران مطرح شده که چرا آمریکا چنین هزینه های کلانی را به ایران اختصاص می دهد؟

در کنار این سوال باید توجه کرد که آمریکا تاکنون برای هیچ کدام از کشورهای خاورمیانه چنین بخش ومراکزی را ایجاد نکرده ودراین حد وسیع وچشمگیر به آنها اهمیت نداده است.

درهمین زمینه  برخی از تحلیل گران براین باورند که این دونهاد یعنی «خانه ایران» در سیا و «بخش ویژه ایران»در پنتاگون تنها به دلیل جمع آوری اطلاعات با این هزینه های چنیدن میلیون دلاری تشکیل نشده اند بلکه بدون تردید این سازمانها ابعاد اجرایی خاصی دارند که در آینده باید منتظر آن بود.ابعاد اجرایی که براساس نظر ایران نمونه های آن را می توان در ترور اخیر دانشمندان هسته ای اش به عینه دید.

 

 

به نظر می رسد که با توجه به شرایط فعلی وتلاشهای ویژه کاخ سفید برای سیطره اطلاعاتی وامنیتی در حوزه مسائل ایران نمی توان ادعای ایران را رد کرد،چرا که براساس عرفهای سیاسی ومنطق دیپلماتیک درپس به وجود آمدن هر نهاد امنیتی-اطلاعاتی درباره یک کشور اهداف عملی خاصی وجود دارد. 

 

علاوه تشکیل این دو مرکز در دو بخش از مهمترین بخشهای امنیتی آمریکا وسیا وادامه دادن  ایران به فعالیتهای هسته ای اش که تاکنون صلح آمیز بودن آن مورد تایید بسیاری از نهادهای رسمی بین المللی قرار گرفته سبب شده که برخی تحلیل گران مستقل از ادامه این ترورها توسط گروههای وابسته به غرب خبر دهند و حتی براساس این پیش بینی ها این مسئله به وجود آمده که امکان اقدامات خرابکارانه بیشتری برای متوقف کردن فعالیتهای هسته ای ایران هم وجود دارد.

 

 

 
پنج شنبه 21 ارديبهشت 1391برچسب:, :: 17:19 :: نويسنده : علی علیکرمی

کارشناسان از زمینه سازی های رسانه های غربی برای قرآن سوزی خبر می دهند.

به گزارش خبرگزاریها تری جونز، کشیش آمریکایی، که چندی قبل از سوزاندن قرآن وعکسهای پیامبر اسلام صحبت کرده بود بالاخره گفته ها وتهدیدات خود را عملی کرده ودر ملا عام قرآن وعکس پیامبر اسلام را سوزاند.

این اقدام که با واکنشهای تند افکار عمومی مسلمانان روبه رو شده در حالی از سوی این کشیش افراطی صورت پذیرفته که چند ماه پیش او این اقدام خود را به درخواست باراک اوباما وپنتاگون به تعویق انداخته بود.اما این تعویق چندان طول نکشید و تری جونز مبادرت به انجام این کار کرد.

دراین میان سوالی  که بلافاصله پس از این حرکت که بسیاری آن را توهین آمیز خوانده اند مطرح شده  این است که چرا که دولت مردان آمریکا ورسانه های این کشور واکنش خاصی به این موضوع نشان نداده اند وحتی در پی یک اقدام عذرخواهانه از این حرکت که منجر به جریحه دار شدن مسلمانان هم شده،برنیامده اند؟

این سوال در حالی ذهن بسیاری از اهالی رسانه را به خود مشغول کرده که برخی از تحلیل گران نه تنها این منفعل بودن رسانه های غربی را طبیعی عنوان می کنند بلکه به مقصر بودن ونقش این رسانه در این ماجرا تاکید دارند.

چرا که به عقیده آنها رسانه های خبری ودیگر رسانه های غربی  مانند هالیوود در چند سال اخیر با فعالیتهای ضد دینی وضد اسلامی خود آمادگی ذهنی خاصی نسبت به عمل قرآن سوزی برای افکار عمومی شهروندان غربی ایجاد کرده بودند.

صحبتهای این کارشناسان دراین زمینه در حالی به بحث عمومی رسانه ها تبدیل شده که پس از یازده سپتامبر وتا به امروز رسانه های غربی وبه ویژه آمریکایی،هجمه فوق العاده سنگی برعلیه مسلمانان به راه انداخته اند وحتی هالیوود حجم عظیمی از فیلمهای خود را به فیلمهای ضد اسلامی اختصاص داده ،فیلمهایی که درآن مسلمانان افرادی خشن و وحشی به تصویر کشیده می شوند که تنها به دنبال کشتار وخشونت هستند.

  در واقع هنگامی که در چندین سال اخیر شهروندان آمریکایی هر روز به موجهای روانی رسانه ای روبه رو می شوند که درآن مسلمانان افرادی با روحیه غیر انسانی به تصویر کشیده می شوند ،دیگر نمی توان انتظار داشت که آنها در مقابل توهین به مقدسات اسلامی واکنش خاصی نشان دهند.چرا که به دلیل تاثیرات فراوان ذهنی که قبلها از طریق تولیدات رسانه ای غربی دریافت کرده اند آمادگی انجام هر گونه جنایتبی برعیله مسلمانان را دارند وبرای آنها به نوعی توجیه پذیر سازی شده است.

دراین بین این موضوع آن چنان اهمیت دارد که برخی از کارشناسان سیاسی، خود دولتهای غربی را مسبب اصلی این توهین می دانند. چرا که به باور آنها جریانهای رسانه های گوناگون غرب در اختیار سیاسیون است وآنها در طول ده سال اخیر تلاشهای مضاعفی برای توجیه جنایت علیه مسلمانان کرده اند وظاهرا این مسئله درمورد موضوع قرآن سوزی جواب داده و موجب بی تفاوتی جامعه آمریکا به این مسئله شده است.

از سوی دیگر نباید از این مسئله هم غافل شد که یکی از ارکان اصلی دموکراسی لیبرال،آن طور که در تعریف تئوریک آمده احترام به عقاید دیگران تعریف شده، اما گویا رسانه ها وبرخی دولتمردان غربی در حرکت اخیر نشان داده اند که پایبندی چندانی به این مسئله ندارند وعملکرد آنها در مقابل قرآن سوزی که در عرف دیپلماتیک ودیپلماسی عمومی مصداق توهین آشکار به حقوق دیگر ادیان محسوب می شود نشان از تناقضات کلامی ورفتاری شدید آنها دارد.

با این شرایط  به نظر می رسد که در ماجرای اخیر بیش از آنکه حتی نقش خود تری جونز(کشیش مسیحی ) در رخ دادن این موضوع پر رنگ باشد نقش رسانه ها ولابی های خاص سیاسی غربی آشکار است.این عیان بودن صورت مسئله تا جایی از سوی کارشناسان مورد تاکید قرار گرفته که به عقیده آنها رسانه های غربی به دستور دستگاه سیاسی در حال آماده کردن بستر توهینهای بیشتری به مسلمانان ونمادهای مقدس آنها هستند.

 

 
پنج شنبه 21 ارديبهشت 1391برچسب:, :: 17:10 :: نويسنده : علی علیکرمی

در بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران برخی از موسسات و انتشاراتی ها در بخش های جنبی به ارائه خدمات به بازدیدکنندگان می پردازند که از جمله آن می توان به موسسه رسول آفتاب اشاره کرد. موسسه «رسول آفتاب» واقع در بخش «بیداری اسلامی» در نظر دارد تا فردا ساعت ۱۷ الی ۱۸ نشستی را با موضوع «شهدای هسته ای» برپا کند که از خانواده شهدای هسته‌ای اعم از خانواده شهید احمدی روشن، علی محمدی و شهریاری برای حضور در آن دعوت شده است. کتاب «من مادر مصطفی» نوشته رحیم مخدومی فردا در غرفه مؤسسه «رسول آفتاب» با حضور مادر شهید احمدی روشن رونمایی می‌شود. بیست و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از ۱۳ تا ۲۳ اردیبهشت در مصلای امام خمینی (ره) پذیرای علاقه‌مندان به کتاب و کتابخوانی است.

 
پنج شنبه 21 ارديبهشت 1391برچسب:, :: 17:2 :: نويسنده : علی علیکرمی

 
پنج شنبه 21 ارديبهشت 1391برچسب:, :: 16:59 :: نويسنده : علی علیکرمی

 
پنج شنبه 21 ارديبهشت 1391برچسب:, :: 16:57 :: نويسنده : علی علیکرمی

 
پنج شنبه 21 ارديبهشت 1391برچسب:, :: 16:56 :: نويسنده : علی علیکرمی

 
پنج شنبه 21 ارديبهشت 1391برچسب:, :: 16:53 :: نويسنده : علی علیکرمی

 
پنج شنبه 21 ارديبهشت 1391برچسب:, :: 16:51 :: نويسنده : علی علیکرمی

 
پنج شنبه 21 ارديبهشت 1391برچسب:, :: 16:50 :: نويسنده : علی علیکرمی

 

شاهرگ حیات جامعه در دستان معلمان!

 

روانشناسان در آستانه روز معلم:معلمان برای حضور در کلاس باید تا بالاترین حدممکن از قید درگیریهای معیشتی ومادی فارغ باشند در غیر این صورت نمی توان انتظار دانش آموز پروری آْن هم با جدیدترین متدهای آموزشی را داشت.

کانون تربیت اسلامی طی بیانیه‌ای به مناسبت هفته بزرگداشت مقام معلم بر ضرورت خودسازی اخلاقی و انقلابی و بصیرت سیاسی و اجتماعی معلمان تاکید کرده است.

بیانیه این کانون در حالی امروز منتشر شده  که هرساله روز ۱۱اردیبهشت از معلمان سراسر کشور طی مراسمی تقدیر به عمل می آید.دراین بین  نکته ای که همیشه مد نظر کارشناسان واهالی رسانه به ویژه آموزش قرار دارد وبا این فرا رسیدن این روز دوباره بازخوانی می شود این مطلب است که چرا که تقدیر وتشکر از معلمان تنها در همین روز محدود شده ومعلمان هنوز از جایگاهی که باید در فضای جامعه وآموزش کشورداشته باشند، برخوردار نیستند؟

درهمین راستا هم برخی براین باورند که در آستانه روز معلم می توان دوباره به این بحث که بارها چه در فضای رسانه وچه در فضای جامعه مطرح شده پرداخت.چرا که این موضوع به دلیل اهمیتی که در مباحث «جامعه سازی» و«جامعه پذیری» دارد وبه نوعی در گرو حیات اجتماعی جامعه است،باید  بارها وبارها  و تا زمانی که بتوان بخشی از مشکلات فعلی معلمان را حل کرد مورد بررسی برای دست یابی به راهکاری عملی قرار گیرد.

دکتر پرویز صفاری،جامعه شناس واستاد دانشگاه،درباره شرایط فعلی معلمان وجایگاه اجتماعی ۹۲۰ هزار فرهنگی رسمی وپیمانی که درآخرین آمارها اعلام شده به این مسئله اشاره دارد که وضعیت فعلی باید روز به روز ارتقا پیدا کند تا جایی که واقعا جایگاه معلمان در جامعه کاملا پرنمود وبرجسته شود.این استاد دانشگاه درباره فضای آموزشی کشور و ارتباط آن با  این موضوع می گوید:اگر به جوامع پیشرفته نگاهی بیاندازیم متوجه می شویم که دراین جوامع نهاد آموزش وپرورش از قدرتمندترین نهادهای کشور محسوب می شود وسالانه بودجه کلانی به آن اختصاص پیدا می کند .از طرف دیگر دریافتهای معنوی ومادی فرهنگیان هم دراین کشورها بسیار بالاست.البته این موضوع دلیل خاص خود را دارد.

پرویز صفاری درباره دلایل مشخص این توجه فوق العاده به آموزش وپرورش ومعلمان در برخی کشورها به این نکته اشاره می کند که:برای داشتن جامعه ای مطلوب وجامعه ای که درآن نسل جوان از همان دوران کودکی به سمت رشد علمی ،سوق پیدا کنند نیاز به سیستم آموزشی قوی داریم.برای  همین باید افراد قوی دراین سیستم آموزشی حضور پیدا کنند که دراین میان این معلمان هستند که نقش مهمی را برعهده خواهند داشت.از طرفی وقتی که معلمان از بعد معنوی ومادی تامین نشوند نمی توانند یافته وداشته های خود را براساس آخرین متدهای روز آموزشی به دانش آموزان انتقال دهند که این موضوع برابر است با عقب ماندگی وبی سوادی دانش آموزان ما!

صحبتهای این استاد دانشگاه درباره بایدهای تامین شرایط مطلوب معلمان در حالی بیان شده که در بسیاری از احادیث و روایت دینی اسلامی برنقش معلم تاکید فراوان صورت گرفته که  این موضوع لزوم بازخوانی دوباره حقوق معلمان را گوشزد می کند.

برخی روانشناسان هم در این باره براین موضوع همیشه تاکید دارند که روح معلم باید از دغدغه های مادی تا حد زیادی برای حضور در کلاس فارغ باشد.این فراغت روحی تنها محدود به حضور در کلاس و آرامش روانی برای آموزش نیست،بلکه معلمان باید برای به روز بودن شیوه های آموزشی خود هم در خارج از کلاس وقت بگذارند واین موضوع در شرایطی صورت خواهد پذیرفت که معلم هم از لحاظ مادی ومعنوی احساس آرامش داشته باشد.

 

صفاری،درباره بحث آرامش مادی به حقوق خوب معلمان در بسیاری از کشورها اشاره می کند.به اعتقاد او معلمان باید برای قرار گرفتن در جایگاه حقوق اجتماعی وافزایش پرستیژ شغل معلمی از حقوق مادی خوبی برخوردار باشند.همچنین به باور این کارشناس اجتماعی رسانه ها باید روز به روز براین حقوق معلمان تاکید کرده وحتی به نوعی به ارتقا دهنده جایگاه معلمان تبدیل شوند واز هر گونه رفتار که منجر به کاهش جایگاه معلمی وتدریس می شود به شدت خودداری کنند.چرا که اهمیت این جایگاه با توجه به اینکه مامن آموزشی کشور محسوب می شود آنقدر مهم است که باید به آن توجه ویژه داشت.